Singstar tajm

Nu ska jag sjunga Singstar! Alltså, jag är helt grym på det. Haha, nääe, skoja bara, men det är kul. Riktigt kul :) . Ska se till att bli 1:a på alla listorna, så jag kan göra min lillasyster avis!! :)
Ha det bra! :)

Meny

Idag kommer det att serveras det fiskpinnar, potatis & remolää.

Dagens (hemma) outfit



(suddig men skit samma)

Skånederby ikväll

Malmö FF - Helsingborgs IF

Ikväll på Malmö Stadion klockan 19:45

VEM VINNER & VEM FÖRSVINNER?

Kommer krisen i MFF att påverka matchen??



Tisdag

Hejsan! Nu är jag hemma efter en mycket lång skoldag. Fast lång var den inte. Hade bara basgruppsamling och sen gick jag på en workshop. Så det var chill.

Tråkig nyhet: Min ph ska sluta! Hon har blivit erbjuden ett bättre jobb, och överger hela min basgrupp.. hoppas nu bara att vi kommer få en schysst ph när hon väl har slutat... :S

Snart ska jag käka mitt inbakade spöke :) , tror jag.
Hejdå & ha det så bra!


Godnatt

Godnatt, ja ni läste inte fel. Nu tänker jag gå och lägga mig, men först tänkte jag dela med er av en händelse som inträffade för cirka 1 h sedan. Jag skulle öppna min garderobsdörr, och råkade få foten under själva dörren. Det gjorde jätteont! Det har blivit lite konstiga märken där nu... så nu har jag lite bandage, mest för syns skull, men ändå ;)
Godnatt <3


Friidrott eller Taekwondo

Alltså, jag har ett problem GRANDE! Jag har inget att göra på fritiden, alltså, typ någon sport att träna eller så. Nu har jag bestämt mig för att ta tag i detta problemet. Men nu är det så att jag inte vet var jag vill träna & vad jag vill träna.

Hela mitt hjärta brinner för friidrotten, och det är verkligen något jag tycker är jätteskoj. Nu är det så att jag inte vet var jag vill träna, om det är så att jag ska träna det. Ska jag satsa på ett litet ställe som knappast har något ställe att träna inomhus på eller ska jag välja en jättestor klubb som har bra förutsättningar...???? Baaah... jobbigt.

Eller är det kanske så att jag ska gå tillbaka till taekwondon? Jag har tränat i några år, men när jag slutade var jag fast besluten om att jag aldrig skulle träna det igen. Nu är det så att jag har en i min basgrupp, som satsar på OS 2012. Jag vet inte om det är därför jag har börjat fundera på att fortsätta, eller om det är så att jag är trött på att göra ingenting. Joooobbbigggt!!!!! 

Jag vet att detta är något jag själv måste besluta, men det vore bra med lite kommentarer :)

Måndag

Hej alla!
Så var skolan igång igen efter helgen. Önskar att man kunde förlänga helgen ibland. Fast ibland är det faktiskt kul att gå till skolan. Helt seriöst så hade nog mitt liv sett ganska tråkigt ut om jag inte hade skolan att gå till varje dag.

På förmiddagen hade jag bara en massa föreläsningar. Efter lunchen hade jag 3 timmars håltimme. Blää, tråkigt. Men jag fick gjort en hel del matte, så det var bra. Idrott sista lektionen och slutade sent, 16:00!! Fast för att gå på gymnasiet är det nog ganska tidigt. Jag tror att jag är lite kräsen när det gäller skoltider. Vet många som slutar vid 16-17 tiden! Eller, någon i alla fall. Själv slutar man vid 14. Imorgon redan 8:55 faktiskt. Lite lyx där, fast jag ska nog gå på workshop. I alla fall så lovade jag och Frida varandra det. Så vi får väl se.

Nu har jag en del att göra.
- Kolla på idols hemsida på hon där Camilla (som jobbar på FRIDA) när hon gjorde sin audition.
- Bestämma mig om jag ska beställa skoltröja...
- Friidrott & taekwondo hemsidor... måste hitta på något! Skaffa mig ett intresse typ.

Ha det bra! Kramkram :)

Andra Avenyn

Ikväll är det Andra Avenyn. :)
B
rukar inte tycka om SVT:s program särskilt mycket men Andra Avenyn är jättebra! Fast en negativ sak är att det visas så många avsnitt i veckan så att man inte riktigt hänger med. Man vill liksom ha lite fritid och inte veta att NU måste jag se på Andra Avenyn.
Men i alla fall, SE DET "IKVÄLL" KLOCKAN 20:00!

Pizza

Mums. Egentligen tycker jag inte om pizza men idag visste jag att det var det jag ville ha till kvällsmat. Eftersom det är så sällan jag vill äta det så nappade familjens kock på idén.
Nu har jag smällt i mig en Johanne special pizza. Sen gjorde jag ett inbakat spöke. Haha, en minipizza som såg ut som ett spöke tills jag vek ihop den. Fast jag orkade inte äta den också. Får väl bli ett mellanmål någon dag. :)

Ha det bra!
Kramar!


Stackars Kenza

Läste precis Kenzas blogg. Hon verkar inte ha det så lätt just nu. Tycker synd om henne. :S :(

Mattehelg

Denna helgen hade jag typ bara tänkt räkna matte. Men tror ni att det har blivit så?
Nääe, precis. Jag har inte gjort ett skit. Blä. Får väl göra ett schema.

16:30 - 17:00 , datorn.
17:00 - 18:00 , MATTE.
18:00 (?) - ?? , middag.

Låter det bra? Jag vill jag ska och jag måste göra det.

Mina konstverk

Nu är de färdiga. Vad tycks?






Söndags-shopping

Nu har jag och mamma varit ute och shoppat. Jag har tyvärr inte så mycket pengar, men jag kom i alla fall hem med en sak. En mysig halsduk!
 



Mysmys halsduk från Cubus! :) (bilden blev lite knas)

Blablableski

.. ät en ko, one for my mother and one for maj lo. Alltså, jag ved inte vad det är för en sång, men jag ville bara skriva den. Haha. Eller, nä. Det var faktiskt inte kul.
Nu måste jag fixa mig och det ska bli någon shopping idag. See you later alligator! (vet inte om alligator stavas så, men whatever).
Kramis!

Söndag

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, tror jag. Fast jag vaknade typ mitt i natten av att jag var påväg att drömma en mardröm, som tur var gjorde jag inte det. :) Drömde en mardröm alltså. Hehe.

Är på världens bästa shoppinghumör idag, problemet är bara att jag inte verkar ha några pengar.. studiebidraget har typ försvunnit eller något sånt :S ..... eller jag vet i och för sig inte när det kommer riktigt, menmen. Det löser sig nog. :)
Ska nog ta en tur med mamma till något shopping - center.

Jaa, och angående ramarna jag gjorde igår. De ligger på tork. Jag har inte kommit på vad jag ska ha i dem. Eller var jag ska ha dem. Men jag vill ha dem på en tavelhylla, men tyvärr äger jag ingen sådan. :P Det blir väl IKEA igen, eller något.

Massa kramar!

Datorn [pil] TV:n

Äh, nu får jag ta och hitta på något istället för att sitta framför datorn. Sätta mig framför tv:n istället kanske? Haha. :)
Ha en bra kväll allihopa! :)


Utanför

Nu sitter jag här inne på mitt rum, helt själv. Resten av familjen ser på Hajen, en film som jag aldrig någonsin skulle få för mig att se. Tyvärr är det inget bra på tv heller, så det är tråååkigt. Sitter och äter ton med godis... usch vad jag känner mig onyttig. Åt godis förra lördagen, i söndags, måndags, tisdags, onsdags, fredags och idag! Urrk! Jag mår illa av mig själv. :P

Haha, nu hände något vid tv:n, för de andra skrek till.... lite... hahahaha.



Stackars mig :P

Lördag

Hej! Idag har jag verkligen haft fullt upp. Jag vaknade vid 10 och en timme senare var jag påväg till IKEA med min syster och pappa.
IKEA var det inte så mycket folk som jag hade trott, vilket var skönt. Jag kollade på lite möbler (funderar på att fixa mitt rum lite) och jag köpte tre små ramar för 15 kronor som jag har fixat till. :)

Efter IKEA åkte vi till Media Markt som hade öppnat i torsdags. Utanför fick man korv med bröd och jag och min lillasyster sjöng Singstar och vann en Singstar-skiva. Jag förstår inte varför vi vann, men det var kul. :) Sedan gick vi in på Media Markt, men de hade inget kul.

När vi var klara där med så åkte vi till Hornbach (eller vad det heter) och köpte saker till vårt akvarium och trälim.

Efter det åkte vi till Maxi Ica Stormarknad och köpte mat.

När vi kom hem skulle vi äta croissanter som man skulle sätta i ugnen. Tyvärr råkade min lillasyster ha på snabbuppvärmning och de blev helt brända... svarta.

E
fter da fika gick jag och lämnade en hyrfilm och sedan började jag med mina konstverk... Jag tog de tre ramarna jag köpte på IKEA och limmade fast gammal sand på dem (tog en evighet, så nu hoppas jag att den inte lossnar) och limmade fast några snäckor och musslor. Resultatet ska ni få se senare om ni vill. :)

Under tiden som jag limmade sjöng jag Singstar och efter kvällsmaten sjöng jag också Singstar. Klockan blev 19:00 och jag ville se Eva & Adam. Det är så gulligt!

Jaa, det är väl i stort sett vad jag har gjort idag. Vad har ni hittat på?
Kramar.

Nu var du duktig

Ibland måste man ge sig själv lite beröm. Eller vad säger ni? Jag har äntligen gjort klart en enkel uppgift som jag hade i läxa till idag och nu är den inskickad. :) Då känner jag att dagen är räddad. Helgen får jag dock spendera med att göra matte. Har en hel del matte att göra....

Idag är det buffertdag och jag behöver inte gå till skolan! Så härligt.

Åh, så glad jag blev nu. Igårkväll tog jag fram kläder som jag tyckte att min lillasyster skulle ha på sig idag. Nu upptäckte jag att hon faktiskt har på sig allt jag tog fram! :)

Fikadax nu, så toodiiloo!

Fredag

God lunch? Jag har inte ätit lunch än, men däremot har jag hunnit äta frukost. Mackor blev det, som vanligt. Just nu sitter jag här i min pyjamas och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Jag har absolut ingen aning. Men jag kan nog hitta något bra i min garderob.

Äh, nu måste jag faktiskt gå och göra något vettigt. Kramar!


Kvällens låt

Jason Mraz - I'm yours



Världens bästa låt just nu om ni frågar mig. :)

Mysiga skor

              


Var inne på eurosko och tittade på vinter/höst-skor. Fastnade för dessa. :) Ser de inte söta ut?



Andra Avenyn is back!

Är det bara jag som är överlycklig över att Andra Avenyn är tillbaka?? Tycker det är jättekul! :)

Torsdag

Goood mooorgoon! Hur är det med alla idag? Med mig är det bra, broshan, är lite trött och törstig bara.

Idag har jag inga som helsta planer. Tar dagen som den kommer. :)

Ha det bra! Kramar!

Resevecka

  Hejsan!
Hoppas ni har klarat er fastän jag inte har skrivit något i min blogg. Jag har nämligen haft fullt upp.

I helgen var jag i Blekinge, hos min moster. Vi var mitt ute i skogen, man hade inte ens täckning på mobilen! När jag kom hem var jag så trött att jag bara hann packa upp och packa ner igen. Tänkte skriva och berätta att jag skulle vara borta i tre dagar till, men så blev det inte.


I Blekinge.


Nu har jag kommit hem från Gamleby. Alla 1:or från skolan åkte dit. Egentligen var det ganska kul där, fast det var helt mycket folk! Och "norrköpingare". Vi hade inga riktiga lektioner utan bara typ " lära känna" övningar. Så det var chill. Dock var lärarna jättestränga, vilket de inte var i Stockholm. Vi var tvungna att vara inne i huset klockan 22:30 & på våra rum 23:00. Då gick lärarna runt och checkade så att alla var på sina rum.

 
Kladdkakebakning första kvällen i Gamleby.


Första natten försökte jag och en kompis smyga ut. Vi öppnade dörren och det verkade inte vara någon där. Min kompis bara "Det är lugnt". Så hör vi en röst lite längre bort som säger "Är det?". Det var en lärare så inte att det var lugnt. De satt verkligen och lyssnade efter dörrar som öppnades. Helt jobbigt. Direkt visste vi att vi skulle bli tvungna att vara på våra rum. Tråk.


Grillning andra kvällen i Gamleby. Jag var "förste-grillmästare" eller något. Haha.


Jag är helt trött nu brooshaan. Har åkt buss i typ 5 timmar! Nästan alla runt omkring mig har pratat "broshhaan & mannen-språket". Nu har det liksom fastnat i min hjärna också.
I nästan varje mening jag säger tänker jag "broshaan" men jag försöker att inte säga det. Pappa blev inte så glad över mitt nya språk. Inte jag heller. :(

Nu ska jag hitta på något annat, typ se på tv eller något.
Ha det bra! Kramar! :)

Fest-fredag

Nu har jag varit på 50-årsfest. Det var väl helt okej. God mat!
Sitter och tittar på ExtraExtra, programmet som Blondinbella var med i.

Har inte tid att skriva mer.
Ciao & Godnatt!

Tröött

Hej! Idag har inte hänt speciellt mycket. Gick till skolan, såklart och hade matte. Lektionen var kortare än väntat. Tyvärr var jag tvungen att vara kvar i skolan eftersom skolsköterskan skulle informera.

Efter skolan åkte jag hem. Nu har jag väl varit hemma i cirka en timme. Jag har inte hunnit göra så mycket, förutom att förstå att jag är jättetrött!!

Hur har er dag varit?


Fredag

RMK - I väntan på bussen


Oh, no!

Jag trodde jag skulle få gjort en massa läxa nu, men inte det. Kom precis på mig själv med att sitta och läsa andras bloggar. Fy skäms!

Rom någon?

Åh, vad jag inte orkar göra mina läxor. Alltså, jag vet inte varför jag inte orkar. Det finns väl en naturlig förklaring som jag inte kan komma på. Baah.
Någon som känner för att hjälpa mig? Vet ni något om antikens Rom så berätta gärna det för mig, då blir jag glad!
Kram!

Torsdag

Heej! Har knappt haft några lektioner idag. Först basgrupp & sen håltimme + ph-samtal. Efter det historia, håltimme, lunch, håltimme & samhäll. Känns lite onödigt, men jag fick gjort lite läxor under håltimmarna. Nu har jag bara matte och den där dumma jobbiga antika dagboken kvar! Måste verkligen göra det nu, men jag orkar inte! Nä, jag måste tänka positivt. "Åh, vad kul det ska bli att göra läxor" :) ....

Ska äta mumsig mat idag igen. Chicken fahitas (vet inte hur det stavas) + en massa ostdipp <3 . Åt det igår också, men jag får aldrig nog av det!

Jag måste verkligen köpa ett pennskrin. Min penna blir helt misshandlad, av mig.

Nu får jag väl ta och "hugga tänderna i antiken". Haha. Ha det bra!
Kramar!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)   - en massa glada gubbar! :)

Igår:

BLää, igårkväll tråååkig! Min ena syster var inte så snäll så jag gick ut istället för att vara kvar hemma. Där ute var det kallt och mörkt. Förutom det så missade jag också typ mer än halv Idol & jag hann inte heller göra mina läxor.
En annan hemsk sak som hände var att jag hittade typ den hemska spindeln som jag berättade om, hennes/hans barn! Uheee!

          
Mööörkt ute!                                                                              SPINDEL!

Laptop-väska



Detta är min söta laptop-väska!

Vad tycks?

SPINDEL!

Hej! Imorse hände världens läskigaste sak (om man är rädd för spindlar).

Jag var mycket försenad & bussen gick om ca 5 minuter. Bestämde mig för att cykla till busshållplatsen (vilket jag aldrig brukar göra). När jag hade cyklat en liten bit upptäckte jag att världens största spindel hade gjorde ett nät vid mitt styre och att den själv satt i det. Jag har sett spindeln tidigare för den har bott vid vårt köksfönster.
    Hursomhelst blev jag jätterädd & skrek, såklart. Som tur var fanns det bara en person i närheten, som jag känner, så jag gjorde inte bort mig fullständigt.
   Rädd som jag var övervägde jag om jag skulle lämna cyklen och springa till bussen istället, men insåg att jag då skulle missa den. Så jag började cykla vidare, snabbt men försiktigt och jag höll koll på den äckliga spindeln hela tiden. När jag nästan var framme (skulle bara cykla över ett övergångsställe) började spindeln klättra upp på styret!!!!!! Tur att jag redan var framme, så jag klarade mig.
   Skakande av rädsla hoppade jag på bussen, som jag hann med på sekunden.

Historien tar inte slut här, för jag behövde ju få hem cykeln igen!
   När jag hoppade av bussen (efter skolan) funderade jag på att lämna min cykel. Jag gick och tittade om spindeln satt kvar och övervägde en stund om jag skulle våga ta bort den. Men det vågade jag inte. Så jag fick gå hem och lämna cyklen i cykelstället.
   Tur att jag har en pappa som också åker buss. Jag bad honom ringa när han kom till hållplatsen så att vi tillsammans (han) skulle kunna ta bort spindeln och så att vi sedan skulle kunna cykla hem tillsammans.
    Pappa tog bort spindeln, som han först inte såg, snabbt och lätt. Nu bor den i en blomma på det lilla torget. Men vad för sort det var undrar jag fortfarande. Riktigt stor och äcklig!!!

Hehe, hoppas ni orkade läsa denna hemska berättelsen.
Kramar! :)

Dagbok från Antiken

Känner mig lite duktig. Har gjort LÄXA. Eller lite läxa.

Usch vad jag känner mig dålig på att blogga. Finns det någon kurs man kan gå för att bli en duktig bloggare? :P haha


Missade bussen

En annan sak som gjorde mig sur var när jag missade bussarna.

Såhär gick det till.
- Datorkunskapen gick över tiden för det var brandövning mitt i alltihopa.
- Det ledde till att jag missade bussen som går direkt hem och inte genom en massa byar.
- Dum som jag är tänkte jag att då kan jag väl lika bra fortsätta att åka bussen jag satt på till Södervärn, vilket jag gjorde.
- Precis när jag bestämt mig för att inte hoppa av där jag brukar tittade jag i busstidtabellen för den jobbiga bussen (den som går genom byarna osv.) och det visade sig att den gick om ca 5 minuter. Då visste jag att jag inte skulle hinna med  
den.
- Var tvungen att vänta i 40 minuter på nästa buss. Arrrrrghhhhhh!

  

Väntade och väntade och väntade på bussen. (Ignorera att mitt finger kom med på bilden t.h.)


BONUS!

Mitt schema idag innehöll typ bara föreläsningar. Skönt att slippa tänka själv, men man måste verkligen hänga med..., vilket jag såklart gjorde. Idrotten var också föreläsning om friluftsliv. Skulle kanske passa på att göra den läxan nu när jag har tid, om jag orkar.

Skolmaten var samma som alltid; gryta med ris. En bonus idag är att vi ska äta det till kvällsmat här hemma också! Jippie, jag blir så lycklig att jag flyger i taket! Hahahahaa.

Nästa vecka åker jag till Gamleby. Har dessvärre ingen aning om var det ligger.... Tur att jag inte ska ta mig dit själv... :)


Coola skoolan alltssååå

Min skola är häftig alltså! Den har en BILDDAGBOK! Det är status!

Paj paj paj paj & paj

Paj.

Det var det som stod på middagsmenyn. Pappa hade gjort fyra olika sorters pajer. En köttfärspaj (som jag tyckte om), en köttfärspaj med ägg-grejs, en brockoli-mögelostpaj och en stoooor spenatpaj. Jag var ganska modig och smakade på tre av pajerna (de tre förstnämnda). Dessvärre så visste jag inte att brockolipajen innehöll mögelost....

Till fika åt jag som sagt äppelpaj. Så det blev mycket paj! Men paj är gott så det gör ingenting. :)


Gäst eller jäst

JÄST: Snart kommer får vi en gäst. Det låter ganska dumt att säga så, man brukar ju säga gäster, men om man bara ska ha en får man väl säga gäst. Hursomhelst är det en trevlig sådan. :)

GÄST: Mamma har bakat äppelpaj, mums mums! Har man jäst i det?

Haha, nu var jag väl lite rolig... eeehhhöö, nä.
Ha det så bra idag! Kramar J!


Är jag konstig?

Jag sitter här och lyssnar på musik, vilket inte låter så konstigt. Men om någon vill veta vilken musik jag lyssnar på skulle jag nog klassas som konstig. Jag lyssnar nämligen på Jul i Betlehem, en av Carolas många julskivor ni vet.

TV-NÖRD

Just nu sitter jag här och tittar på friidrott på tv:n samtidigt som jag sitter vid datorn.. Det känns verkligen som att elektroniken tar över!


Burlöv i Arlöv

Haha, jag har inte förstått en sak. Jag var precis på Burlöv Center. Då tycker man ju att det ska ligga i Burlöv, men neej, inte gör det det. Det ligger i ARLÖV! Även om Arlöv ligger i Burlövs kommun, så borde det heta Arlöv Center.

Hursomhelst, lite blev det köpt. Jag köpte en ögonfransböjare och en massa godis. Lördag idag juhhe!!


U21-EM

U21 EM kommer att spelas i SVERIGE! Jag vill absolut gå på någon match!!! :)

Någon som följer med?


Vill ha:

...MAT!

Kvällsmat idag blir kassler med kassler? Vill ha godis, kom jag precis på! Haha.

Är det någon som vet om det är något bra på tv ikväll?

Och föresten, jag vill shoppa! Vill köpa ögonfransböjare och mineral-puder-foundation tror jag. Om jag orkar och har råd... hehe är lite fattig för tillfället. Längtar till den 20:de! :)

Duktiga jag?

Jag trodde att jag skulle vara duktig idag och göra en massa läxor... men så blev det inte riktigt, tyvärr. Hade verkligen behövt göra en hel del, men när jag började med matten blev allt bara en hel gojja. Fattade typ ingenting och räknade fel hela tiden. :(
Nu får jag göra allt i helgen istället... frågan är bara ORKAR JAG???

Har inte fikat än, får väl ta och göra det nu.
Kramar!

Fredag

Godmorgon!
Gissa vem som är ledig idag!!?? Jag såklart. Fast jag insåg precis att jag har skitmycket läxor att göra. VILL INTE! Men om jag räknar klart matten (ca 10 sidor) så har jag inte lika mycket och då kan jag känna mig duktig. Ja så får det bli.

Jag är tråkig. Var i Stockholm och tog knappt några bilder! Det är inte så skojji skoj. Å andra sidan har jag kompisar på bilddagboken som har lagt ut bilder, men tänk om jag också hade varit en av dem. Det hade varit kul.

Oj, haha. Kom precis på varför jag satte igång datorn. Jag skulle kolla låttexter och ackord och sånt, så jag kan spela lite gitarr. :)
Kramizar!


På tv ikväll

Ikväll är det Idol på tv, som "vanligt". Självklart ska jag se på det.
Klockan 21 börjar Vem kan slå Filip & Fredrik, vilket jag hade tänkt att jag skulle se... om jag orkar. Upptäckte precis att jag är skittrött! Mina ögon är påväg att somna! Zzzzzz.

Just nu försöker jag bli intelligent genom att se på Postkodmiljonären.. Hahah. Jag tycker det är skoj, för man inser hur mycket man egentligen kan....

Kramar!

13 april 2036, Jordens undergång?

Under min tid i Stockholm lärde jag mig något hemskt.

År 2004 upptäckte astronomer en asteroid, som döptes till Apophis. Uppkallad efter en elak egyptisk gud.
Apophis snurrar precis som Jorden runt solen. Ett år för asteroiden tar 323 dagar och under dessa dagarna passerar den Jordens omloppsbana 2 gånger. Dock kommer den bara farligt nära en gång vart 1300 år.

År 2029 kommer asteroiden passera Jorden på nära håll, och det är då de ouppklarade pusselbitarna faller på plats. Om Apophis passerar för nära Jorden kommer den att påverkas av dragningskraften, och då kan den krocka med Jorden bara något år senare. Annars beräknas krocken den 13 april år 2036.

Om man inte kan ändra banan på asteroiden lite så blir det nämligen en krasch med Jorden. Mindre asteroider som kommer genom jordens atmosfär brukar ju brinna upp, men denna är mellan 210 - 400 meter i diameter (alltså ingen liten asteroid) och om den kommer genom atmosfären kommer den INTE att brinna upp utan orsaka katastrof. Flera miljoner människor kommer isåfall att dö. Enligt vissa forskare är det bättre att dö när den slår ner, för livet på jorden kommer inte bli någon glädjeupplevelse.

Jag hoppas verkligen att detta inte är sant, men om det nu är det så hoppas jag att man på något sätt kan göra så att det inte inträffar.
 

Tre dagar i Stockholm

Igår klockan 19:46 stannade tåget på centralen, och jag var hemma i Skåne igen. Hur har jag då haft det i Sveriges huvudstad? Jo, det var faktiskt rättså tråkigt. Kallt.

Mina dagar i Saltsjöbaden

Maten var kall och äcklig varje dag, man fick lära sig att utan en ordentlig frukost överlevde man inte dagen.

Vi gick i skolan från 9:00 - 17:00! Hemskt. Gjorde två arbeten som vi sedan redovisade inför de andra.

Huset vi bodde i var iskallt och skolbyggnaden stank. Det var ändå rättså fint, och det fanns ett 8 meter långt teleskop. Det var häftigt att se, men tyvärr var det inte stjärnklart någon av dagarna, så vi fick inte chansen att titta i det.

Första dagen gick vi till affären. För att komma dit var man tvungen att gå igenom en lerig skog på hala klippor. Stället vi bodde på var helt öde!!!! Det låg högt uppe på ett berg!

Vi fick inte ens åka in till Stockholm, vilket jag tyckte var dåligt. Men vi fick i alla fall veta lite om Stockholm tack vare busschauffören som körde oss till centralen när vi skulle hem igen. Han berättade om olika "kåkar" och annat kul.

Jag gick och la mig ganska tidigt båda nätterna. Ungefär vid elva + och 1-2 tiden den andra natten.

När jag kom hem igår var jag jättetrött, tror jag. Sov i allafall från 22:30 till klockan 11:30 idag, då jag vaknade av att min syster SPELADE PIANO! :(

Nu är jag ledig resten av veckan, vilket jag lär behöva.

Kramar!

11 september

Hej! Är hemma igen efter tre dagar i skogen i Stockholm (visste inte att det fanns så mycket skog där). Berättar om min tråkiga Stockholmsresa senare..

Imorse när jag satt och läste tidningen, duktig som jag är, så upptäckte jag att ett helt uppslag handlade om Anna Lindh. Tänkte inte så mycket på det. Men när jag bläddrade lite längre fram i tidningen var det en bild på när World Trade Center förstördes. Då kollade jag datumet högst uppe på sidan och insåg, DET ÄR JU DEN 11 SEPTEMBER! Vill egentligen inte tänka på det, men ändå så börjar jag fundera på om det kommer hända något hemskt idag. Hoppas inte det. Nu sitter jag i alla fall här helt orolig, bara för att jag vet vilken dag det är. Tråkigt.

Håller tummarna för att det blir en bra dag.

Mån - Ons

Är i Stockholm. Kommer tillbaka på onsdag! :)
Skriv något så svarar jag när jag kommer hem!

KRAMAR! <3


STOCKHOLM

Godnatt!!
Nu ska jag gå och lägga mig. Ja, jag är seriös och ja, jag vet att klockan bara är 20:36. Men ska man upp vid 4 imorgon så vill i alla fall jag vara utvilad inför den lååånga resan med tåg till Stockholm, Sveriges huvudstad! :)
Ska bli riktigt kul att åka dit, trots att jag gör det med skolan...
Ha det så bra!
Kramar :)

Rippar Air Bureau

Just nu rippar jag musik. Jag vet inte vad det är men det verkar göra så jag får hela Air Bureaus album på datorn. Vilket gör att jag sedan kan få in det i mobilen (ehh, hur??) och i min iPod (kanske, om jag orkar installera iTunes).


Katie Melua forever

Katie Melua - The Closest Thing to Crazy 



Visst är hon bra!

Nästan färdigpackad

Nu har jag packat och packat och packat och tömt och tömt och tömt, och packat om och packat om.. Nu får nästan allt plats.. Det är bara min enormt stora necessär som ska ner..., vilket kommer ställa till med problem.
Jag kommer som sagt vara borta måndag - onsdag, då jag kommer hem.

Detta har jag tagit med mig:
* Oömma idrottskläder (mjukisbyxor, shorts och t-shirt).
* Sängkläder.
* Badkläder.
* Stor och liten handuk.
* "Hygienartiklar" (det är verkligen ett ful ord).
* Inneskor (hade inga normala så jag fick låna min lillasysters, tack!)
* 2 par skor (ballerina & flip-flops).
* Underkläder (of course).
* 1 par jeans
* 1 par jeans-shorts.
* Pyjamas.
* 2 linnen.
* 1 "koft-tröja" (vet inte vad det heter, men långärmad tröja).
* 1 "tjock-tröja) (mysig med luva).

Det var nog allt...
Hade tänkt åka i jeans, vitt linne, röd-vit tröja och "vanliga skor".

Nu återstår bara en sak. Jag måste ha en lite väska med saker (mobil, iPod, godis...mm) i. Vet inte om jag ska ta en lite större eller en mindre.

Shiiiit (ursäkt språket)!!!! Jag har glömt packa regnkläder!
HEJDÅ! :S

Övning ger färdighet

Innan klockan 10.00 får man inte spela musik i vårt hus (bor i radhus), för då stör det grannarna. Därför satte jag mig och började spela gitarr vid 11, och sedan piano när jag tröttnade på gitarren. Jag har börjat lära mig für Elise.. och det går väl ganska bra. Den är så lätt i början men sen blir den LITE svårare. Fast den är fortfarande väldigt lätt. Men jag vill lära mig den, så det är bara att öva.

Usch, har inte börjat med packningen än... och jag glömde min blomma i vattnet så jag tog upp den för typ 5 minuter sen. Det är meningen att den ska stå i vatten ca 10 minuter, men av någon konstig anledning brukar jag alltid glömma bort den och komma på att den står i vatten när det har gått typ 2 timmar.


Får väl ta och göra mig i ordning nu istället för att sitta här och blogga. Har fortfarande pyjamas på mig. :P


Mina supersöta pyjamas-byxor, köpta på Gekås!


En tidig morgon

Godmorgon!
Inte fick jag sova ut idag heller. Jag vaknade vid halv 8. Inte kul när man vill sova! Gick istället upp och kollade på tv.. såg på Amazing Race. De var i Stockholm, så det var lite kul! 

Pappa var duktig och bakade goda bullar (han är bra på det!). Så frukosten blev lyckad. Efter den goda frukosten satte jag min blomma i blöt. Har inte gjort det på typ två veckor...., men den verkar ha klarat sig bra, som tur är!

Idag blir nog bara en tråk-lugn-dag som igår. Det regnar ute. Blä. Måste packa inför Stockholmsresan också. Orkar inte! Vet inte vad jag ska ta med mig.. Vill inte ta med för mycket, vilket jag är väldigt bra på att göra....

Får väl gå och göra något bra nu. Hejdå!


Danny har dansat

Då var det också avklarat. Danny har dansat i Eurovision Dance Contest.
Vet inget om dans, men det såg väl bra ut?

Orka se mer på den tävlingen. Resten av familjen ser på någon konstig film som handlar om värmländare som vill dansa i Tallin.. ehhhh, okej. Låter inte så skoj, men de sitter och skrattar typ hela tiden.

Får se vad jag hittar på här hemma, går kanske och lägger mig. Eftersom jag nästan inte har några kompisar kan jag inte vara med någon av dem, tyvärr.

Godnatt får väl jag säga, för jag tror inte jag bloggar mer idag, men jag vet inte än.

Blir det mål?


Blir det mål om målvakten fångar en så tung boll att han/hon åker in i målet av kraften från bollen?

"Sverige fick inte godkänt"

Fotbollsmatchen mellan Sverige och Albanien slutade 0-0. Direkt efter matchen betygsatte en expertkommentator den. Han gav knappt godkänt till de svenska spelarna. En 2:a av 5. Jag däremot tycker att Sverige spelade riktigt bra vissa stunder och som sagt, så fort Zlatan fick bollen hände något med spelet. Han är en stjärnspelare av högsta klass.

Oavgjort är bättre än förlust.


Första halvlek

Sverige - Albanien, första halvlek är över. Ställning: 0-0

Matchen började med att Tobias Linderoth blev skadad. Sebastian Larsson byttes in.
Snyggaste skottet hittills var absolut Zlatan Ibrahimovics stolpskott. Enligt mig har Zlatan varit den bästa spelaren hittills. Så fort han får bollen händer något oväntat! Eller oväntat kanske man inte ska kalla det för, eftersom man vet att något ska hända.....

Timbuktu & Air Bureau

Musiken pappa satte igång var visst bra!

Lyssnade precis på en väldigt bra låt, City of us av Air Bureau, Timbuktu sjunger/rappar.
Hittar tyvärr ingen sida där man kan lyssna på låten. Synd, för den är verkligen jättebra.

Air Bureau har nog slutat med att göra så mycket låtar. Henrik gör mest musik till andra artister nuförtiden.


Mitt liv

Jag har insett att jag för tillfället har VÄLDIGT tråkigt!
Alltså, det finns inget att göra. Pappa spelar musik på för hög volym jag sitter här och bloggar med det hemska ljudet + ljudet från min tv.
Snart är det dags för uppladdning inför fotbollsmatchen ikväll. Jag hoppas verkligen att Sverige vinner. Någon vinst måste de ju bara få idag! (eftersom de förlorade ishockeyn med 4-1).

Får väl gå och fixa mina naglar eller något och skaffa mig ett liv.. Men hur?
Kramar! ♥

Gratis makeup!

Vill du också ha gratis makeup?
Gå då in på denna hemsidan http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=113217 ! :)

Ishockey just nu:

ISHOCKEY
Sverige - Finland matchen pågår just nu.
Finland gjorde precis sitt fjärde mål och leder nu med 4-1.

Dåligt samvete

Jag får alltid dåligt samvete när jag handlar godis. Tycker att jag handlar så mycket.. trots att det kanske är mindre än vad många köper.

Idag köpte jag:
* 2 choklad-ferraribilar
* 2 snökulor
* 4 saltahallon (små godisbitar)
* 2 dumle
* 1 lakrits-grej
* 2 "kritor"
* 2 Fazermint
* 2 kick
* 1 vattenmelon
* 1 sockerbit
* 1 fizzy bubble flaska
* 4 lakrits-grejer.
* 2 jordgubbar
* 1 vingummi
* 1 persika
* 1 godisbit med röd-vitt papper

Det var nog allt tror jag!
Mitt favoritgodis är just nu är nog Salta Hallon! Grymt gott är det.
Vilket är ert favvo-godis?

Godis-shopping

Nu ska jag gå och shoppa godis. Kan man säga så?


Blivande konstverk

Wiieehoo! Jag tänker göra ett KONSTVERK. Hahahaha.
Beskrivning av hur jag tänker göra:
1. Köpa en billig ram (sån med träram och plats för foto).
2. Hälla lim på ramen och strö gammal sand (tog den förra sommaren på Gluppö).
3. Klistra på några snäckor eller muslor och gammalt sjögräs (om jag hittar det).
4. Välja ut ett foto att ha i ramen (gärna ett med hav eller med Tristan).
5. Spika upp den på väggen.


Sanden jag tänker använda.

Vad tror ni om det?


[haajja Svaarije]

God eftermiddag!
Min morgon har varit väldigt morgonig.
Vaknade jättetidigt, kl 08:20! Jag som är så trött! Blä, att jag inte kunde få sova till åtminstone nio eller tio. Men nejnej.

Såg på en film, "Fyra veckor i juni". En svensk film som faktiskt var bra.

Jag har flätat mitt hår... hah. Det blev ganska kul. En inbakad fläta i luggen och två vanliga halvt inbakade på sidorna. Nu kan jag börja kallas för Flätmonstert.

Får gå ner till Video-x och köpa godis inför matchen ikväll. [haajja Svaarije] !

Annat jag har att säga... ehhh.. Jo, jag vill fortsätta träna friidrott. Men jag har ett problem.
Jag vet inte om jag ska fortsätta i klubben eller börja i en annan.

Jaja, nog om mig. Ha det så bra!
Kram!

Min supersnygga fläta i luggen.


Tävla om väska från nuknuk



Jag är med och tävlar om en fin väska från nuknuk på Kellys blogg. Länk till tävlingen: http://kellybellybutton.blogg.se/2008/september/vinn-valfri-vaska-fran-nuknukse.html#comment

Today, tomorrow...

.. & söndag. Då är det helg, eller "veckoslut". Om ni frågar mig så tycker jag att det är helt okej att äta godis idag, på en fredag. Men icke sa nicke. Inte en chans. Det är inte ens värt att be snällt en gång till. Den första gången (nu precis vid matbordet) gick inte så bra. Nu vet jag varför vi inte får äta godis.. Det är verkligen för onyttigt. Man blir tjock. (Jag kan säga att jag inte är tjock och det vet jag mycket väl, jag är smal).

Matbordssnack:

Lillasyster E:
- Åh, det är orättvist att man inte har hemkunskap i sjuan. Har man hemkunskap på gymnasiet?
Jag:
-
Nej det har man inte, men om man går hotell & restaurang. Men du det är jättetråkigt att ha hemkunskap i åttan och nian.
Lillasyster M instämmer.
Jag:
-Man får typ aldrig laga mat. Det enda man gör är att städa, och lära sig använda tvättmaskinen. Jag kommer ihåg när vi lärde oss använda diskmaskinen, och sen fick vi laga rotfruktspaj. Det dumma var att vi var tvungna att diska för hand sen, för diskmaskinen fick man inte använda.
Lillasyster E blir lite chockad.
Lillasyster M:
-Jaa, så var det för mig med.
Jag:
-Sen har vi lärt oss hur man städar spisen och ugnen och fläktskåpet.
Lillasyster M:
-Det var helt oljigt och äckligt och dammigt.
Jag:
-Sen fick vi laga inbakad morot. Man lagade den i en järngryta fylld med potatismos....... (fortsätter förklara).
Lillasyster E:
-Det går väl inte.. Då blir ju moset stekt och man kan inte steka mos.
Jag:
-Jo, det blir som en sorts potatisgratäng....
Lillasyster M:
-Det har inte vi gjort än. Man får göra det i nian.
Jag:
-Det äckligaste av allt var nog ändå när vi skulle städa skolans toaletter.... urk!
Lillasyster M & jag börjar skratta lite tyst...
Lillasyster M:
-Det gör man vid jul och när innan sommarlovet.
Lillasyster E:
-Men hur ska alla klasser kunna städa toaletterna. Det finns ju inte så många.
Jag:
-Man delar upp det så att någon tar toaletten och någon väggarna och någon handfatet och någon taket.
Lillasyster E:
-Då ska man ju välja taket.
Jag:
-Nej, för det är där alla gömmer sin sprit.
Jag och lillasyster M börjar gapskratta. Hahaha.

P.S. Allt jag och "lillasyster M" sa var lögner, förutom det där sista, med spriten.... D.S.

Haha, jag förstår inte var jag får alla mina idéer ifrån.. Haha.
Hoppas ni inte blev alltför uttråkade...
Kram!


Mascara-tips

Hej! Jag tänkte tipsa lite om olika mascaror och skriva vad jag tycker om dem och så.

1. L'oréal Double Extension Carbon Black, ca pris 150:- (köpte min för 119:-)

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om den här mascaran eller inte. Den är ganska enkel att använda, men när man tvättar bort den med vanligt vatten (om man vill det) så blir det HELT svart under ögonen, och det måste tas bort med sminkborttagning (vilket man ändå bör använda).

Betyg: JJJ+



Mitt öga (haha) med ovanstående mascara. (Bilden är inte av bästa kvalitet, tagen med webcamen på datorn).


2. Clinique High Impact Mascara, ca pris 190:- (köpte min för ca 140:-)

Tycker om denna mascaran rättså mycket. Den är bra och lätt att tvätta bort. Trots enkelheten att få bort den går den bra att ha på sig när man badar, bara man inte kletar den med fingrarna.
Den är ganska svår att använda i början och resultatet blir därför inte det bästa. Men övning ger färdighet. :)

Betyg: JJJJ


3. Clinique High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara,
ca pris 190:-? (köpte min för ca 150:- tror jag)

Den här mascaran är nog den bästa jag någonsin har haft på mig. Den är lite jobbig att lära sig använda, men när man väl har lärt sig är den riktigt bra. Ger långa fransar!
REKOMENDERAS verkligen!

Betyg: JJJJJ


Det var några tips från min sida. Alla mascarorna är väldigt bra!
Kramar!

Matmat, snälla kom till mitt fat

Hola!
Me gustaría comer godis y chips.
Jag är grymt sugen på att äta godis och/eller chips! Förstår inte hur jag kan vara det. :S Hehe.
Istället får jag trösta mig med att äta mackor. :'(
Menmen, det är ju inte bra att äta onyttigt.... fast jag tror inte jag äter så nyttigt ändå.
Fondue ikväll. (vet inte hur det stavas). Men jag är inte så sugen på det just nu. Aldrig, föresten. Jag tycker inte om att man har eld inomhus.
Matmat, snälla kom till mitt fat.

Golden League ikväll?

Det är väl Golden League ikväll på tv4 klockan 20:00. Det vill jag se, fast det är väl knappast särskilt många svenskar med...... alla har typ avslutat sin utomhussäsong. I alla fall Carolina Klüft och Susanna Kallur.

När börjar Paralympics?

Tjoooheej

Haha, hejsan!

Hade bara 3 timmars mattelektion idag.. så nu är jag hemma igen! :) Fatta hur härligt det är. Att sluta 11:40. Fast å andra sidan så går min buss 11:38, och det betyder att jag måste vänta i en HEL timme på nästa! Men det går bra.

Idag tänker jag bara ta det lugnt och samma sak gäller hela helgen. Bara äta godis och se på tv. Jag är verkligen helt slut! Orkar knappt hålla uppe ögonen! Och det kan jag tala om, att det händer INTE ofta.


Jag har redan blivit hungrig trots att jag åt för typ mer än två timmar sen. Vill ha mackor med honung och ost! (alltså inte tillsammans utan typ 10 med ost och 10 med honung).


Får väl ta och avsluta nu. Haha.
Ha det bra!
Kramar!


Skådespelerska

Haha, jag har precis insett att jag vill bli skådespelerska! Har tyvärr ingen aning om hur! Men det ska ska ska ska gå!!!
Några tips?

Idol ikväll

Är det bara jag som tyckte Idol var riktigt kul att se på igår? Jag är överlycklig att det är idag också! Det ska bli kul att se på alla auditons från Lund. (eller alla var kanske fel ord att använda, igår fick man kanske inte ens se 10 personer sjunga!)

Stockholm med reflex

Hejsan!
Vet ni var jag ska på måndag?
Svar: TILL STOCKHOLM!
Det ska bli riktigt kul, åker dit med skolan för att gå i skolan där i tre dagar (mån-ons) så då får ni vara beredda på att det kommer bli dålig uppdatering av bloggen.
Jag vet inte så mycket om vad vi egentligen ska hitta på där än, men vi ska till Saltsjöbaden och vi kommer vara ute i skogen där det är så mörkt att man måste ha reflex med sig! Helt seriöst, det stod på packlistan!

Nu ska jag berätta en hemsk sak.... Jag är verkligen sämst på att packa. Om jag ska vara borta i tre dagar kommer jag ta med mig fler än en stor väska fylld med kläder! Haha, jag tycker om att ha lite och välja mellan.... men om jag kommer med så mycket kommer de andra börja undra, så jag får försöka packa smart......

Nu ska jag kolla upp det där stället där vi ska bo!
Kram!

SMS: Köttbullar & Skolan

Imorse skickade jag två jätteroliga sms till mina systrar.
Sms nr.1 : Köttbullar är INTE samma sak som att gå i skolan.
Sms nr.2 : Skogssvamp är INTE samma sak som att gå i skolan.
Helt seriöst så har jag absolut ingen aning om varför jag skickade dessa två konstiga sms... Kanske var jag så trött att jag inte kunde tänka eller så ... nej, det var nog den första anledningen. (kom inte på någon annan).

Paus i idol

Så, vad tycker ni såhär långt in i det första avsnittet av Idol?? Jag tycker det är kul...., trots att man bara fick höra en sjunga. Hon var verkligen tondöv, stackaren.

Jaja, jag ska nog gå och ta en frukt eller något.. är lite hungrig...
Kram!

Hallelujah New World

Jag har fått en ny favoritlåt. Och jag har absolut ingen aning om hur!
När vi åkte bil hem från Bohuslän insåg jag att det var min favoritlåt. Och det roligaste av allt är att det är en låt från Melodifestivalen!

Hallelujah New World med Eskobar!


Jag behöver...

.. ett pennskrin
.. en dyr miniräknare
.. ett suddi
.. och en massa till saker!

IDOL 2008

Ikväll drar det igång. Det som jag har väntat på så länge! Idol 2008!
Klockan 20:00 smäller det, då vill jag se på tv4!
Är det bara jag som är helt besatt dem första avsnitten, då man visar hur bra/dåligt alla sjunger? När många gör bort sig.. De andra avsnitten är väl helt okej att se på, men det är inget som jag helt direkt bara, "åhh, ikväll är det idol, jag bokar hela tv:n och soffan och köper godis". Så kul tycker jag inte det är.

Haha, egentligen så borde man ju nämna vem man hejar på, men ni förstår, det går ju liksom inte, eftersom jag inte vet vem som är med. Hade jag varit med hade jag självklart hejat på mig själv!
Nästa år är det nog min chans... kanske.

Well, well... min fikatips var visst inte så populärt, men jag lovar er, det är verkligen jättegott!

Massa kramar!

Fikatips: Lomper

Här kommer jag med ett fantastiskt gott fika tips! Jag vet inte om det är nyttigt eller onyttigt. För det är nämligen lomper med smör och socker på. Lomper är gjort av potatis, och det tycker i alla fall jag låter nyttigt, men sen är det ju smör och socker på också... Så kanske lite onyttigt.

Hursomhelst, så här gör du:


1. Köp ett paket "Lomper". Säljs för det mesta i Norge, men kan också finnas på andra ställen. Jag rekomenderar märket Buer.




2. Ta ut en lompe och bre lagom mycket smör på den.




3. Sockra hela lompen.




4. Rulla ihop den! Klar att äta!

Tips: Det kan vara svårt att veta hur mycket smör och socker man ska ha på när man inte har gjort det innan. Därför brukar jag när jag har rullat ihop den trycka i ena sidan för att smöret ska pressas ut. Om du ser lite socker då är det lagom! Men det är vad jag tycker, alla är ju olika!

S
maklig måltid!

Armband

Haha, just nu tävlar jag om ett armband, och därför måste jag länka till http://dayswithjen.blogg.se/ . Så kolla in hennes blogg om du också vill vinna!

Jag har knappt några armband, så jag får väl åka och handla något någon dag snart.. Om jag har råd.

Snart skola

Godmorgon alla morgontrötta människor!
Idag börjar jag skolan klockan 10:25, men jag har sån himla otur att bussen går 8:56. Nästa går typ en timme senare, och det hinner jag inte, för då kommer jag försent!
Jag gick upp tidigt idag ändå, trots att jag har sovmorgon. Jag tycker nämligen att det är mycket mysigare att ta det lugnt på morgonen än att stressa. Fast å andra sidan brukar jag stressa..... Hann till och med platta håret idag, och sminka mig läänge! Det har jag inte gjort på länge!

Nu har jag ett jätteproblem, jag vet inte vad för tröja jag ska ha till mitt linne.. Tror det blir min lilla mini-tröja.. vet inte vad det heter, men förmodligen blir det så.

Jag har lite kvar att göra, så nu måste jag avsluta detta lilla inlägget!
Ha en jättebra dag allihopa nu!
Kramar!

Drömjobbet: Kustbevakare

Ikväll blir det tv-tittande som vanligt. Tv3 sänder en serie om hemmafruar som typ har ett drömjobb.
Det är ganska kul, såg lite på det förra avsnittet.

När jag blir "stor" vill jag bli kustbevakare, tror jag. Eller polis... eller statsminister... eller skådespelerska... eller sportkommentator.... eller elitidrottare...
Ja, min lista är lång, men som sagt; på första plats just nu ligger KUSTBEVAKARE.

Ha en trevlig kväll, och snälla någon... ät lite godis och låtsas att det är jag som äter det.. är så grymt sugen på godis... men det får man bara äta lördagar. Och då är jag helt seriös.
Kramar!

Stickat i höst

Har ni märkt en sak? Min header är ändrad. Jag vet inte hur jag gjorde det, men jag gjorde det och det är det som är huvudsaken!

Jag har, som säkert många andra, börjat tycka om stickade koftor. Förra veckan hittade jag faktiskt en... Tog en bild på den nu, men den blev inte så fin, men men. Ni ska få se den ändå.




Som sagt, bilden är inte så fin, men koftan är mysig, och det är ju det som är huvudsaken.



8:25-10:15

Hallå!
Kan ni gissa när jag började skolan idag? Tidigt, tidigt, tidigt. 8:25. Hade bara basgruppsamling, men min ph var sjuk, så vi hade en annan lärare, så det blev inte en helt "riktig" lektion. Menmen. Synd bara att de inte skickade sms och sa att den var inställd...
Efter basgruppen hade vi datorkunskap. Det var ganska kul. Jag lärde mig vissa enkla saker som jag inte har kunnat tidigare... hoppas nu bara att det fastnade i min hjärna, för jag antecknade inte.
Sen var skolan slut.

Jag kände mig tvungen att hinna med bussen som gick 10:46, vilket jag också gjorde, tack o lov!
Kom hem och åt varma mackor (jag är inte bra på att laga mat, så det fick bli något superenkelt).
Nu sitter jag här med en hel hög läxor, eller hög och hög.. allt jag ska göra står i princip på internet (kunskapsporten), så det är ju bra. Men nu måste jag kila igen... matten väntar, eftersom jag går natur. Haha, men det är kul med matte.
Kramar!


Fish'n chips i Smögen

Jag har som sagt varit i Bohuslän i helgen...



Åt jättegod mat i Smögen.

Weekend i Bohuslän

Hej!
Jag får be om ursäkt för att jag inte har skrivit något här i bloggen under helgen. Jag har nämligen varit i Bohuslän och campat.
Vi åkte i fredags, då vi tog en sväng förbi Ge-Kås. Där hittade jag lite fynd. 2 par jeans, 2 "koftor", 1 t-shirt och en jättesöt pyjamas med nallar på!! Låter kanske lite töntig, men den är jättejättesöt!!

Passade på att köpa lite bra-och-kul-att-ha saker på rean. I Fjällbacka köpte jag 1 blyertspenna, 1 pennvässare och 1 konstig liten mini-tvättklämma med en nyckelpiga på.
I Smögen köpte jag en liten fiskmås, som jag tänkte skulle påminna mig om alla fula fiskmåsar som fanns där. Haha.



Avslutar med denna fina bilden. :)
Massa kramar!