Dagen

Tjaa!

Dagen har spenderats i skolan. Hade först samling (som jag måste säga är rätt onödig), sen håltimme, Kemi A, håltimme, Fysik A, lunch, håltimme och Biologi A.

Visst är det jobbigt att ha så många håltimmar, men nu när jag har varit med om en dag med det så är det faktiskt inte så farligt. Man får tid över till att göra sina läxor, så jag har inget jag måste göra här hemma nu. Snacka om najsigt!! Så det är faktiskt otroligt positivt! De kanske tänkte lite ändå när de gjorde schemat. Åtminstone verkar det som det.

Jaja, nu ska jag kolla om det är något bra på tv ikväll. Känner att jag måste lägga mig i tid (och även somna i tid) för igår låg jag vaken/halvsov hela natten. Inte så kul.

Ha det bra! :D

Mat

Tänkte precis att jag skulle blogga, men just när jag har loggat in kallar pappa och mamma och säger att det är middag.

Vi får väl höras senare istället! :)


Helgen är min räddning

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det inte fanns någon helg. Hur skulle man orka skolan till exempel?

Vad är det som gör att man orkar gå till skolan på måndagar och tisdagar, jo, helgen som nyss har varit. Vad är det då som får oss att gå till skolan på onsdagar, torsdagar och fredagar? Jo, helgen som snart är här! Utan helgen skulle i alla fall inte jag orka med skolan.

Tack du underbara människa som uppfann helgen!! :)


Höjdhoppsfinalen igår

Ni som såg höjdhoppsfinalen igår vet hur det gick för Linus Thörnblad. Han kom 5:a, rev ut sig på 2,28 som så många andra gjorde.

Men jag har tänkt på en sak. Inte ska man deppa för det. Han tog sig ju faktiskt till final den här gången. Nästa gång kanske han kommer på medaljplats och gången efter det kanske han vinner.

Jag tror på Linus, så är det bara! :)

2009-08-22

Godmorgon allihopa!

Sovit gott? Det har i alla fall jag! Skönt att få sova så länge man orkar efter en jobbig vecka i skolan.

Idag ska jag försöka åka och köpa ett nytt SIM-kort, eftersom det på något sätt har lyckats försvinna.. Sen ska jag köpa godis också såklart.

Ikväll blir det middag hos pappas syster.

Nu måste jag försöka göra mig i ordning, för annars missar jag bilen.

VM i friidrott

Nu börjar höjdhoppsfinalen! Hoppas det för en gångs skull går bra för Linus Thörnblad idag. Han är verkligen värd att placera sig bra i ett stort mästerskap.

Missa det inte, SVT1 & SVT2.

Bild: expressen.se.



Det regnar så mycket att det inte går att tävla just nu. När tävlingen ska starta är fortfarande inte bestämt.

Jobbiga dagar

Ledsen att jag inte hann blogga igår. Slutade skolan jättesent och nästan direkt när jag kom hem blev det dax att åka igen. Spenderade kvällen på Malmöfestivalen. Åt god mat (fish n' chips) och lyssnade på The Sounds.

Idag har jag varit i skolan till klockan tre, typ. Hade två håltimmar, en på nästan två timmar och en som var typ en timme. Snacka om tråkigt. Jaja, vad kan jag göra åt saken? Lärarna säger bara att det blir bättre när man väl kommer in i det........ Hoppas de vet vad de säger för det låter inte så värst troligt.

Hoppas ni har haft det bra idag! :)

Första dagen i skolan

Någon måste skoja!?
Samling 8:30 varje dag? Måndag till fredag under hela 2:an...!! Det tidigaste jag slutar tror jag är vid 15-tiden.
Okej. Visst är det kanske inte ett så farligt schema om man går på gymnasiet, men samtidigt så är det så stor skillnad från hur det var förra året! Då var jag ju till och med ledig en dag!!!! Nu har jag hundratals håltimmar framför mig. Det enda positiva jag kan se med det är väl att man kanske får gjort sina läxor under den tiden, men ändå!

Jaja, som tur var så slutade jag vid lunch idag - av en anledning, att det var första skoldagen.

Ett hemskt rykte

Ett rykte säger att vi har fått världens sämsta schema den här terminen. Tydligen ska alla workshops vara obligatoriska, vilket innebär att vi kommer att gå i skolan från 8:30 till 16:00 varje dag! Seriöst......! Så kan man väl ändå inte göra!??

Dock har jag ju faktiskt inte själv hört lärarna säga det eller sett något schema för terminen, så än finns det hopp om att det inte är sant. Men varför skulle då alla vara så upprörda på facebook? Imorgon får jag reda på det.

I'm back!

Hej bloggen!

Jag är fullt medveten om att jag har skitit i bloggen i någon månad, men samtidigt har jag inte orkat skriva något. Det har liksom inte funnits något jag har velat dela med mig av. Men nu känner jag att det är på tiden att jag börjar skriva igen.

Hur sommaren har varit känns onödigt att berätta, men den har varit jättebra! En superduper sommar faktiskt! Den började ju med bilsemestern i Europa och sedan jobbade jag i 2½ veckor och sen tältade hela familjen i Bohuslän i tre veckor. Tyvärr var det bara fint väder 2½ dagar, vilket resulterade i att vi bara använde båten tre gånger!

Nu ska jag försöka ringa pappa (det har varit upptaget hela tiden).
Ha det så bra idag & vi hörs senare!