En kopp te

Jag har i princip knarkat (obs! inget vanligt ordval från min sida) te de senaste dagarna. Te till frukost, te till lunch och te till fika. Men jag tror att det hjälper.

Drack föresten världens godaste dricka (?) igår. Chai latte eller något sånt hette det, grymt gott! =)

Matten, den går bra nu

Hehe, sitter här och pluggar matte. Det sämsta med att inte ha en skrivare är att alla mattetalen står på datorn. Joooobbiggt! Jag vill kunna "känna" på talen, se att de finns på riktigt liksom. Inte såhär online liksom. Irriterande.

Har inte ätit lunch än, fast det kanske räcker med fika snart. Åt ju faktiskt en ganska sen frukost. ;)

Fredag med bio

Hejhej! Eller godmorgon i efterskott.....?
Min hosta verkar vara bättre (?)... kanske.
Ska på bio idag med Hanna <3. Ska bli riktigt kul, vi ska se High School Musical 3!

Ha väldigt mycket matte att göra, för hela veckan har jag tänkt att jag skulle göra den idag och imorgon och på söndag, men nu helt plötsligt ska jag på bio idag, på middag hos pappas och mammas vänner imorgon och då har jag bara söndagen kvar till plugg. Fast jag får försöka plugga lite de andra dagarna också.

Ha en trevlig dag! =) Kramar

Gårdagens skåneresa

Tänkte att jag skulle berätta för er vad jag gjorde igår... ehh, kanske inte så kul men ändå.

Jag åkte mycket buss. Först till Lund och sen tog jag SkåneExpressen till Sjöbo. Varför är SkåneExpressen mycket bekvämare att åka i??? Man kunde till och med fälla bak sitt säte, det har jag aldrig varit med om när jag har åkt vanlig buss innan! Lite orättvist. Varför kan man inte ha det på alla bussar?

I alla fall, jag kom fram till Sjöbo och det ÖSREGNADE. Men eftersom bussen skulle komma vilken minut som helst gick jag till stället där den  skulle komma. Men problemet är att i Sjöbo har man visst inte kommit på att det finns något som heter "busskurer" så där stod jag och blev dyngsur av skurarna! Men bussen kom försent. 10 minuter försent. Nu till det roliga, det fanns en anledning till att bussen var försenad! Det har jag aldrig varit med om tidigare! Men så är det väl ute på landet...

Mot en liten by på landet bar det av, där jag hade en underbar dag hos en underbar Hanna! <333

Kul torsdag

Idag ska jag till min kompis. Det kommer ta en evighet att ta sig dit, men det är det verkligen värt. Så blir det när man gör som min familj och flyttar från alla man känner, fast å andra sidan är jag glad över att vi har flyttat de gånger vi har gjort.

Men eftersom jag inte vet när jag kommer hem, så blir det nog rätt dålig uppdatering av bloggen idag. Tyvärr.
Hoppas ni klarar er och att ni får en bra dag ändå! =) Hehe.
Kram

Dagens låt

Katie Melua - The Closest Thing To Crazy


Dagens rätt

Kalops!

Det är mamma som har skrivit veckans meny. Idag, onsdag, står det att vi ska äta fiskpinnar (vilket jag tycker är helt okej) men istället har hon på något konstigt sätt ändrat menyn så att det blir kalops till middag! Usch. Kalops är inte direkt min favoritmat. Om jag hade vetat om detta från början hade jag självklart ätit mer till fika och lunch idag! Men nejnej, såklart att jag inte visste det. Får väl äta så mycket som möjligt, eehh hur nu det ska gå till... fast jag måste faktiskt tänka på de som inte får någon mat alls. Jag har det lyxigt om man jämför med dem.

Hoppas er middag blir godare! =) ♥



Uppdate: Mamma och pappa hade visst olika idéer om maten, så det blev fiskpinnar ändå. =)

Shopping utan att shoppa

Var precis med da lil sis och shoppade. Eller kan man kalla det för shoppa när man inte köpte någonting? Men E hittade i alla fall ett nagellack och sånt är alltid kul att ha. Typ.

Usch, jag känner hur jag är påväg att bli sjuk, fast jag får verkligen inte bli det, speciellt inte till imorgon. Jag dricker en massa te, men det verkar inte hjälpa. Fast jag har ett annat knep. Man tänker positivt.
Typ såhär: Jag är inte sjuk, jag kommer inte bli sjuk, åhh vad jag mår bra, imorgon ska det bli kul, mums vad gott det är att dricka te med honung, jag tycker om att äta frukt och c-vitamin, kanske jag borde testa att dricka en c-vitamin-brus-tablett det verkar ju vara jättegott.
Jaa, jag tror ni förstår principen. Så, som ni förstår, jag mår vekligen prima. Kan inte bli bättre. *HOST*

Kramkram

Lunchdags

Nu börjar jag bli hungrig, fast jag vet inte vad jag ska äta....
God Lunch!

Var är snön?

En gång för länge sedan skrev jag in en insändare till Postis. Det var efter jul vid årsskiftet (kommer inte ihåg vilket år) tror jag och det hade inte snöat sedan oktober (då det kom lite lite snö som var kvar i någon dag) så jag bestämde mig att skicka in ett brev med en insändare till Sydsvenskan. Insändaren innehöll bara en liten mening. Det var en fråga. En fråga om var snön höll hus.

Var är snön?

, stod det. Dagen då insändaren publicerades i tidningen snöade det. Det hade äntligen kommit snö. Hade Anders på Postis-redaktionen sett till så att det hade blivit snö för att göra mig lycklig eller hade jag bara haft väldigt tur?

Nu är snart oktober över och än har det inte kommit någon snö här i Skåne. Varför kommer inte snön hit tidigt? Den väntar alltid till februari, mars. Jag vill ha snö. Jag vill kunna vakna på morgonen och se att hela gräsmattan är vit. Att veta att jag när jag vill kan ta på mig mina längdskidor och gå ut och åka skidor på åkern här utanför. Så vill jag ha det. Men jag vill också ha en stor skidanläggning som bor granne med mig, så att jag kan åka skidor/snowboard nedför ett berg också. Det är det bästa jag vet tror jag. Nästan i alla fall.


Haha, vaddå nybörjare?

Lite onödigt tidigt

Godmorgon!
Kan ni förstå hur irriterad man kan bli om man vaknar av att någon hostar hemskt mycket? Det har precis börjat ljusna och du undrar vad klockan kan vara. Du vänder blicken mot klockan och ser att den står på 06:45. Irriterande. Irriterande. Irriterande. Självklart väljer man att försöka somna om, men hur lätt är det med bruset från tv:n i vardagsrummet samt ett evigt hostande? Inte lätt, det kan jag tala om. Det gick helt enkelt inte.
Istället började jag läsa i en jättebra bok, fast efter ett tag tröttnade jag så nu sitter jag här och skriver om min morgon.

Men för att se det positiva i situationen så får jag väl säga att jag har en hel dag framför mig istället för några timmar till sovandes i min fortfarande varma säng. Så vad ska jag göra idag då..... Hmmmm, är grymt sugen på att åka och shoppa fast jag vet inte om jag orkar sätta mig på bussen. Vi får se. Busskortet gäller väl under lovet i alla fall, eller?

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost och läsa tidningen, för jag måste ju läsa om när MFF vann mot Ljungskile igår.
Hoppas ni alla får en underbar dag!
Kramar


Jiiippiiee

På torsdag ska jag träffa en kompis som jag inte har träffat på jättelänge! Ska bli riktigt kul! Längtar jättemycket! =)

Varning! Jag övningskör.

Haha, tänkte bara varna alla som kör bil.... ibland finns även jag på vägen körandes i en bil.
Nej, ni behöver (nog) inte vara oroliga. Jag börjar få lite koll på hur man kör nu. Har slagit nytt hastighetsrekord, 70 km/h!



Körde till Vikhög i helgen. Jag och pappa passade på att ta en liten promenad i blåsten... =P

Designen tråkar ut mig

Jag tycker att min design är otroligt tråkig och ful, det enda som jag är någorlunda nöjd med är guldtexten typ.... Får väl försöka hinna med att fixa en halvny design idag kanske..... eller någon gång i veckan... Önska mig gärna lycka till, för det lär behövas!

Min tisdag

Heeeej!
Idag hade jag tänkt att jag skulle vara effektiv eftersom jag aldrig någonsin har varit det innan. Fast där ljög jag lite, klart att jag har varit det.... någon gång.

Detta tänkte jag att jag skulle hinna med:
- Skruva fast mina tavelhyllor!
- Plugga inför matteprovet på måndag.

Det var något mer men jag kan inte komma på det just nu, haha. Hoppas nu att jag hinner med allt! =)
Ha en bra dag och för er som har lov, ha ett underbart lov & njut av ledigheten, precis som jag!

Bilder: Halloween

Här kommer en bild på min fjärilsutklädnad till skolans Halloweenfest!
Jag förstår inte varför ingen blev rädd för mig! Själv är jag jätterädd för fjärilar....

 

Hoppas ni fick er ett gott skratt.. =)


Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Blondinbella eller Isabella som hon föredrar att kallas numera är tillbaka i bloggvärlden. Ny färg på bloggen och ny header.....jasååå..... 
Men helt seriöst... Vem hade trott att hon skulle sluta blogga? Hon hade ju bara en "bloggpaus"!! Fast media verkade inte riktigt förstå det...., fast kan någon tala om för mig när media talar sanning....??

Man hinner visst mycket....

Om man vaknar vid 6-tiden en dag då man är ledig hinner man med en hel del. Jag, M, E & pappa har hunnit med IKEA och NOVA LUND och MEDIA MARKT innan klockan slagit 13:00! Nu känns det som man har hela dagen framför sig. Tid till att fira M och tid till att skruva fast tavelhyllorna som jag köpte på IKEA...... (rolig historia det där).

Nu ska vi snart ta och sjunga mycket Singstar, älskar att sjunga bara så ni vet! Hehe..!! =)
Ha en underbar dag!

Grattis på födelsedagen!

GRATTIS M (syster) PÅ 15-ÅRSDAGEN!!! <3

GRATTIS T (vän) PÅ 16-ÅRSDAGEN! <3

Markus Larsson

Det gick inte så bra för Markus Larsson i det andra åket, han körde in på en niondeplats. Inte så bra.... Bättre har det gått för norrmannen Kjetil (vet inte om det stavas så).



Markus Larsson                                                               bild: skidor.com

Misslyckat för Sverige

Läste precis på eurosports hemsida att nästan alla svenskarna åkte ur. Den enda som tog sig var Markus Larsson, på en 16:de plats. Alltid bra att någon lyckas ta sig till andra åktet, eller vad säger ni?

Tack NRK för att er hemsida finns<3

Haha, vill ni veta en kul sak.... att hela dagen till för kanske en timme sedan har jag trott att klockan har varit en timme före vad den egentligen är. Jag har ju inte tänkt på att det var idag man skulle ställa om klockan. Klantig jag är va!? Haha, men nu är jag tillbaka i rätt tidräkning. =)

Sitter här vid datorn och väntar på att det andra åktet i herrarnas storslalom ska börja. Har upptäckt att de har direktsändning på nrk.no. Förstår ni hur lycklig jag är??


Irriterande början på en söndag

Ibland blir man bara så irriterad. Varför kan inte Eurosport sända den alpina världscupen idag igen? Varför är det bara den dumma TV4-sport som gör det. När man inte har en kanal så ska självklart allt sändas på den. AAARRGGHH. Har dock hittat på NRK att man kan se den (tror jag, hoppas jag) men det går inte än. =( AAAARRRGGGGHHH!!!

Någon som vet hur jag kan göra för att se det här & nu!??

Verdenscupåpning i Alpint

Kathrin Zettel vann damernas storslalom

Det blev Kathrin Zettel från Österrike som vann dagens världscupstävling. Grattis till henne!

Svenskorna hade också en bra dag. Fyra av dem kom i topp 19. Bäst poängmässigt placerade sig Maria Pietäla Holmner som kom på en sjätteplats, en hundradel framför Anja Pärson på sjundeplatsen.


Heja Anja!

Sitter här och tittar på den alpina världskuppens första tävling för denna säsongen. Anja Pärson och Maria PH ligger rätt bra till faktiskt. Positivt! =)

Nu får jag fortsätta kolla på det så att jag inte missar något.


I ledningen inför andra åket ligger Tanja Poutianien. Bild från sydsvenskan.se.

Hejdå Loulou

Det blev Loulou som åkte ut ur IDOL igår. Hon var faktiskt rätt bra, om jag får säga det själv. Men det tyckte inte folket.

LOULOU - S.O.S


Tröst-shopping

Medans andra tröstäter så tröstshoppar jag. Tog bussen till Center Syd där jag köpte ett linne och en tandborste. Träffade en kul försäljare som fixade min ena nagel jättefin! Helt otroligt!

Nu ska jag ta och äta lite chips och se på IDOL!


På bussen hem. Mörkt & regn!

TRÅKIG KVÄLL

VAD SKA JAG GÖRA. Sitter här utan kompisar när jag skulle behöva dem som mest. Jag vet inte vad jag ska göra. Åka och shoppa kanske, problemet är bara att jag knappt kommer hinna dit innan de stänger. Men va f*n är kan jag i alla fall inte stanna. Inte på min lillasysters "asgrymma" party. Det går bara inte.

Tänkte innan att jag skulle gå på bio, men så kommer mamma och bara... "Det är farligt att vara ute på kvällen ensam och tjej du kan bli våldtagen och allt möjligt". Dessutom går det ingen film vid 19:00-tiden. Hade velat se High School Musical 3 filmen, men problemet är att jag och en kompis (min enda btw) har bestämt att vi kanske ska se den. Så det går ju inte att svika den enda kompisen man har. Det gör man bara inte.

Nu ska jag äta så att jag kan dra här ifrån. Blir väl till Center Syd antar jag... får väl gå och handla på maxi eller något. De har väl öppet till 22:00 hoppas jag. Tror faktiskt att det är då min systers kalas är slut. Hejdå!

Grymt bra låt!!!!

R.E.M. - Everybody Hurts


I'm back

Hejsan! Nu har jag fått nog av min bloggpaus. Datorpausen rök för några dagar sedan.

Halloweenfest i skolan igår. Det var faktiskt riktigt tråkigt, och det märktes verkligen att jag inte har någon riktig kompis. Tyvärr. Men ibland krävs det något som verkligen visar sanningen, så att man vet och slipper gå omkring och fundera. Jag sjöng i alla fall Singstar och självklart ägde jag ut min motståndare. Haha. Trots att det var en låt jag inte är bra på. Jag menar "Ooa Hela natten" är kanske inte direkt en 16-årings dröm att sjunga..

Om min syster är snäll och skickar bilder på min outfit från igår så kommer ni garanterat skratta. Eller, nja, kanske inte. Jag var utklädd till fjäril. Tyckte det passade bra eftersom jag är rädd för dem. På Halloween ska man ju faktiskt vara utklädd till något läskigt.

Är ledig idag vilket är väldigt skönt. Härligt med lov!!! Tråkigt bara att ha ett matteprov att se fram emot på måndagen efter lovet. På buffertdagen.

Typiskt kom precis på att jag har en idrott & hälsa uppgift som bara väntar på mig, men jag orkar verkligen inte ta itu med det nu...

Föresten, är skitnöjd. Fick ett svagt MVG i tema 1 i samhällskunskap! =) Det hade jag inte förväntat mig!!! Men nu är jag grymt glad... Det var nämligen jättemånga som fick IG, har jag hört.

Nu får jag väl ta och äta eller något trots att jag precis käkade frukost. Ikväll blir tråkig tror jag. Min syster ska ha fest och jag vägrar vara hemma. Men jag har ingenstans att ta vägen. Blä. Jag och min andra syster skulle egentligen gå på bio, men nu är hon sjuk så det går ju inte! Åhhhhh, jag orkar inte!!!

Ha det bra idag! Kramar! =)

Datorpaus

Hahah, jag har bestämt mig för att ta en paus från datorn i några dagar. Har märkt att jag siitter rätt mycket framför den och kollar bloggar osv... tycker detta känns lite osunt. Datorn är bara något elektroniskt (?) som det är bankat lite på och några skruvar här och där och en skärm.. .jaaa, ni märker kansek att jag inte direkt vet så mycket om den, men spelar roll!

Ha det bra! Kramar<3

Tisdag är det idag va?

HEEEEJ(vadå överdrivet?)Idag är det tisdag. Skolan idag gick bra. Eller, tjaa, jag vet inte riktigt eftersom vi bara hade basgrupp och sedan foto. Mitt problem är att jag aldrig blir bra på foton, så det blir ingen chock om jag ser hemsk ut även denna gången.. hehe.

Vad mer ska jag skriva.... kommer inte på något. Ni får ha en underbart bra dag!

Skolfoto

Imorgon är det klassfoto! Lite läskigt. Jag vet inte vad jag ska ha på mig!!!!

Måndag

9:00 - 11:00 FILM
11:00 - 11:30 UPPGIFTER
11:30 - 12:30 LUNCH
12:30 - 13:15 UPPGIFTER
15:00 - 16:00 IDROTT

Låter det kul eller? Det var ganska chill men filmen var inte kul. Den hette "Paradise Now" och handlade om självmordsbombare. Detta bör inflikas: hela filmen var på arabiska, dock med svensk text. Lite orättvist att se en sådan film när typ hälften (+) av alla som ser den är araber!

Efter idrotten fick jag skjuts av mamma. Hon insåg att hon skulle på utvecklingssamtal med min syster, så jag fick följa med till min gamla skola och ta min lillasysters cykel hem. På vägen hem fastnade jag dock en stund hos min snälla kompis. :)  , jag hade ju vägarna förbi, vilket är ovanligt.

Hoppas er dag varit bra! Kramar!

Word-prov

Detta känns inte så bra. Jag hittade precis en lapp som det står vad jag måste kunna inför Word-provet på tisdag (?).

- Skriva löpande text så det ser snyggt ut och blir lätt att läsa (kursivt, fett, understryket, överstryket, vänsterindrag, högerindrag, specialindrag, vänsterställt, högerställt, centrerat, marginaljusterat).

- Skriva smart (kortkommandon, kopiera, klippa/klistra).

- Rättstavningsfunktionen.

- Lättare punktlistor och numrerade listor.

- Tabbar.

- Lägga in information i sidhuvud och sidfot.

- Lägga in referenser till källor/ fotnot.

- Skapa innehållsförteckning.

- Bildhantering.

Det kanske inte låter så svårt för vissa av er, men jag fattar inte ens hälften av det som står! Typiskt att Jimmy inte har workshop på måndag! Aaaaargghhh!!! :S

Dagens rätt

Förrätt: Vårrullar (med ris om man vill)

Huvudrätt: Friterat fläsk med sötsur sås och Resa-ris

Efterrätt: Ingen, hehe


Storstädning

Nu har jag storstädat min garderob... det såg ju ut som ett bombnedslag där inne, så jag tyckte det var dags. Nu ser det fantastiskt ut. Jag har rättså mycket kläder egentligen, det är bara det att jag inte använder allt...

Funderar på en sak. Tycker ni man borde ha ett anteckningsblock till ett ämne?

Söndag

Godmorgon! Jag vaknade tidigt som vanligt. Redan vid åtta!!! Jag som hade hoppats på att kunna sova ut denna helgen men inte blev det så.

Tänkte att jag skulle städa mitt rum och min garderob idag (den ser ut som en katastrof!)... Fast jag får se vad jag pallar.. Heheh.

Ha en underbar dag! Kramar!


Släktträff

Haha, hej igen! Har precis varit hos min faster och hennes man. Det blev visst värsta kusinträffen, eller, njaa kanske inte riktigt. Träffade tre av mina kusiner. Det är alltid kul. :) Synd bara att de är så gaaaamla! Hehe, det blir liksom inte lika lätt att prata med dem då, men men. Kul skoj :) .

Nu är jag laddad inför Sverige - Portugal matchen. Som sagt, glöm inte tv8 klockan 20:00!!!

Kl. 15:00 hos dig?

Ska vara i Helsingborg klockan 15:00. Är bjuden på kalas tillsammans med min familj hos min pappas syster och hennes man.

Ska väl bli kul. Hoppas vi hinner hem till åtta! Hehe, fast å andra sidan gör det inte så mycket om vi inte gör det, för det är ju trevligt att träffa släkten. (Obs! Läs att jag gärna vill komma hem till åtta men att jag tycker om att träffa släkten).

Tänkte inviga mina höstskor för säsongen som jag fick förra våren. :) Problemet är bara att jag inte är så bra på att gå i skor med liten eller stor klack! Hehe. Jag kanske bryter foten... :S

Hon åt larver!

Varning till alla känsliga läsare!

M
in mamma har under denna veckan stått och smaskat på delikatesskakor från Italien. Igår skulle hon som vanligt smygäta en kaka under tiden hon lagade mat. Tyvärr var detta den sista kakan och hon ville ha mer. Så hon började äta smulorna. Efter ett tag upptäckte hon att det inte var smulor i förpackningen, det var en massa döda larver!

Det betyder att hon under denna veckan kan ha ätit både larver och larvägg! Äckligt.. stackars mamma!! Som tur är verkar hon tycka det hela är väldigt kul, för igår när pappa berättade vad som hade hänt låg hon på golvet och gapskrattade. Själv var jag påväg att spy. Pappa var liksom lagom trevlig och berättade det när jag fortfarande åt (de andra hade redan ätit upp sin mat). Ni tror inte jag åt upp min mat va?

Hoppas nu inte ni får fobier för resten av era liv, som jag kommer att ha. xD



Update:
Mamma säger,
Tänkte bara berätta att jag överlevde larverna! Kanske inte så dumt i alla fall med proteinrik föda?
Lite rättning önskar jag - jag åt inte en massa smulor som var larver. I en delad kaka såg jag en liten fet larv - OBS såg - inte ÅT! Har jag tur så åt jag ingen alls...

Så som ni märker verkar det som om hon inte fick i sig några larver... fast jag vet inte om jag kan lita på det. Hon har varit lite konstig hela veckan.. ;)

Lördag

GOD MORGON ALLA MORGONTRÖTTA & ALLA MORGONPIGGA!

H
ar ni sovit gott? Det har nog jag, fast tyvärr vaknade jag redan vid 7. Gulle-Jesper åkte ut ur IDOL igår. :( Buuuhuuu. Så ledsen jag blir. Fast å andra sidan sjöng han inte så bra. Så nu får jag väl säga HEJA ROBIN B, HEJA LARS, HEJA JOHAN & HEJA KEVIN!

H
ar världens äckligaste sak att berätta om senare. Fast då kanske ni inte kan äta på flera dagar eller så spyr ni bara, precis som jag var påväg att göra! Stackars mumsmams!

Ha en underbar lördag, och glöm inte Sverige-Portugal matchen på tv8 klockan 20:00! Zlatan is the LAGKAPTEN!
Kramar!

Godisberoende

Nu är jag hemma igen efter en kort runda till Ica & Video-X (som egentligen nuförtiden heter Videopassagen, tror jag). Köpte remoulääää och godis. Mums fillibums!

Det är nu jag inser mitt godisberoende.
Jag köpte godis innan idag, på Pressbyrån.... fast som tur är har jag inte ätit det. Nu berättar min syster att jaa,, idag har du köpt godis för 22 kronor. Hur glad blir man egentligen då?
Visst, 22 kr är inte så mycket. Men tänk så snabbt godiset är borta. Hade jag istället gått till Ur & Penn hade jag kunnat få örhängen för 25 kronor! De varar i flera år!

:)    - men jag är glad ändå.

Fredag

Härligt med fredag, IGEN! Eller vad tycker ni?? Denna veckan har gått riktigt snabbt måste jag säga. Det känns som det var igår jag var på Rosengård och handlade. Haha.

Började skolan vid 9 idag. Hade matte och sen slutade jag (ca 11:20). Åt i skolan (det var äcklig soppa, ungefär som den på Bert-matprogrammet-från-i-måndags) sen gjorde jag klart mitt uppdrag. Det tog väl ungefär 2 timmar. Som tur var hade jag kul sällskap, fast lite knäppt. Haha. xD

Nu är jag äntligen hemma (eller för att vara ärlig, jag kom hem för typ en timme sen, men spelar stor roll). Snart måste jag och lil sis gå och köpa remouladsås till kvällens mat, som hon har bestämt. FISH'N CHIPS står på menyn idag.
SÅååå, hej så länge! :) <3



Glömde skriva att jag fick MVG på provet i Power Point. Känner mig otroligt stolt, trots att typ alla fick det.

Det går framåt

Efter den totala förstörelsen av min blogg igår börjar det gå bättre nu. :)
Börjar bli rätt nöjd med hur den ser ut. Tyvärr har jag ingen header än. Är riktigt dålig på att göra sådana, så vi får väl se hur det går. Heheh..

Jag har inte börjat på det ROLIGA uppdraget än, men får se till att göra det typ NU! Ha det jättebra! Kramar<3


Torsdag

Seeeeeg dag idag! Bussen var en kvart försenad (varför vet jag inte), men som tur var hade jag kul sällskap. :) Imorgon ska uppdraget vara klart (16:00) så jag måste göra klart det idag/imorgon. Baaaah! Orkar inte. Inte just nu. Vad hände med min positiva inställning från igår? Den verkar vara spårlöst försvunnen.

Ikväll är det Andra Avenyn :) det är alltid lika kul.
Nu ska jag försöka logga in på citrix... vilket inte verkar gå så bra. :S

Onsdag

Hejsan! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, fast imorse kändes det inte så bra. Jag var helt yr och blä. Men det gick över. :)

Läskig sak: idag kom ambulansen till skolan! Det var en elev som typ hade fått hjärtattack eller något sådant. Riktigt läskigt, fast det har hänt innan... :S

Nu har jag så mycket läxor att jag inte vet vad jag ska ta mig till, fast egentligen ska jag inte tänka så. Man måste tänka att det är kul med läxor och dessutom är det bara en massa historier jag ska skriva vilket är bra eftersom svenska är ett av mina bästa ämnen. :)

Som ni ser börjar det hända lite med min bloggdesign, dock är det inte så fint men WHATEVER! Bättre än inget. Nu får jag väl ta och göra lite läxor. :)
KRAMIZZZAR

Framtidsrädsla

Oj, det håller redan på att bli mörkt ute! Man märker verkligen att hösten är påväg, jag vill inte säga här för det tycker jag inte att den är. (Det rimmade visst. Så vitsig jag är! Haha, där lät jag som en typ 80 år gammal tant som sitter hemma och stickar hela dagarna.)

Veckans middagar har min lil sis bestämt. Ikväll var det spagetti med köttfärssås som gällde. Inte min favorit om man säger så..... Men bättre än ugnspannkaka som vi åt igår. Eller tja, jag tog bara någon tugga (överfylld med lingsylt), sen klarade jag inte av att äta mer. Ugnspannkaka är verkligen inte gott. Smakar ungefär som gröt och jag klarar inte av att äta det eftersom det tydligen var det enda jag åt när jag var mini.

Var precis ute och spelade fotboll med mina kära små systrar och grannen. Fotboll är alltid kul!
Jag har världens uppdrag jag måste göra klart tills på fredag klockan 16:00 och jag vet inte hur jag ska orka det. Hehe. Måste såklart göra det, men det är så jobbigt. Man ska tänka sig hur ens framtid ser ut. Vad man har för plan och vision om hur ens liv ser ut om tjugo år. Problemet är att jag "är rädd" för att tänka på framtiden. Jag tycker inte man ska tänka på den. Den ska bli som den blir. Den ska man inte kunna bestämma över och just därför känns detta extra jobbigt. Får se hur jag ska övervinna min rädsla. Hehe.

Nu är det fikadax här i det mysiga lilla Svensson-radhuset. Så jag får säga [auff viderssenn].


Tisdag med inbrott

Hej alla! Imorse när jag kom till skolan visade det sig att där hade varit inbrott! Inte så kul. De hade tagit flera datorer. :(
Tråkigt att det finns folk som tycker det är kul att vara tjuvar.

Idag hade jag en kort dag, bara en halvtimmes lektion. Satt kvar i skolan och gjorde lite läxor. Sen gick jag och shoppade en stund. Köpte ett par leggings. :)

Föresten, jag gick vilse när jag gick till skolan idag. Jag brukar inte gå och jag hittar inte så bra i Malmö. Som tur var kom jag i alla fall fram till rätt skola, tack vare Turning Torso.



N
u ska snart pappas kompis komma hit och äta middag. Sen ska vi nog åka och se på hans båt. :)
Ha det bra! Kramar!

Katastof!

Min blogg ser ut som en katastrof! Tyvärr orkar jag inte fixa den nu, så det får vänta! Hoppas att ni inte är lika förfärade som jag!

OJDÅ

Som det ser ut! Helt hemskt! Vad ska jag ta mig till!!!

Måndag

Imorse snoozade jag klockan för länge. Jag har inte sovit ordentligt på hela natten. Vaknade ungefär en gång i halvtimmen. Riktigt jobbigt. Nu känner jag mig annorlunda. Jag känner ingenting. Det känns så i alla fall. Det är ganska läskigt.

Skolan idag var rätt tråkig. Föreläsning efter föreläsning plus en håltimme på tre timmar, då jag knappt fick gjort några läxor. Uppdraget ska vara klart på fredag och jag har knappt börjat!

Jag funderar på att ändra min bloggdesign lite, fast jag vet inte om jag orkar. Jag är lite trött på den. Haha.

Hoppas resten av er dag blir bra!

Tack

Tack till min underbara kompis för att du gjorde så att min dag inte blev som en i mängden. :) <3

Söndag

Ibland går tiden så väldigt fort. Denna helgen är ett typiskt exempel på det. Jag vaknade dock rättså sent... vilket jag tycker är tråkigt. Tänk så mycket man kan göra unde de där tre timmarna extra man sover. Man kanske skulle börja ställa väckarklockan på helgen också? Fast det är helt emot vad man faktiskt borde göra, det går ju bara inte!

Jag har i alla fall hunnit riva upp hela armarna! Det var så att jag skulle ta ut grafräknaren, som jag fick igår, ur förpackningen. Det visade sig vara svårare än väntat.. Det började till och med blöda på min tumme!

Nu är det snart fikadax! Mums mums!
Tja då!


Besök i Rosengård

Nu har jag varit på Rosengårds-Centrum, eller vad det heter. Jag och min syster hade förväntat oss ett någorlunda "normalt" köpcenter, men inte var det så. Affärerna var inte direkt som i ett vanligt köpcenter, om man säger så. Slöj-affärer, "loppis-affärer", konstiga leksaksaffärer.... det var faktiskt lite läskigt. Vårt besök där blev mycket kort, eftersom vi inte gick in i någon affär! Istället gick vi till pappa som var på City Gross. Första gången jag var där också...

    
Gissa köttet!


När vi var klara där åkte vi vidare till Net on Net för att köpa en grafräknare till mig. Nu får vi hoppas att jag blir ett geni!



Väl hemma upptäckte vi att något i en av mat-påsarna hade läckt. Det blev pappersrulleakuten som fick rycka ut och torka bilen och varorna som oturligt nog hade hamnat i samma påse.

Vi fikade och packade ner tallrikar och glas och sådant som vi aldrig använde och gick ut med det i garaget. Ute i garaget letade vi upp våra glassbägare som jag var duktig och la i varmt vatten. :)

Vad har ni gjort idag?

Svar på köttfrågan tidigare: Bild nr 1 är får-testiklar och bild nr 2 är gris-tunga!

Lördag

Hejsan allihopa! Kan man tänka sig att jag har haft fullt upp hela dagen tills nu?! Det är faktiskt helt sant. Jag har varit i Malmö och i garaget. Haha. Ska berätta mer detaljer sen (snart).
Hoppas alla diggar lördagar, för det gör jag! :) Massa KRAMAR! :)

Ute på asfalten

Hejsan!
Jag kom precis in från att ha varit ute och "lekt" på asfalten utanför huset. Tänkte att jag skulle skejta lite, fast feg som jag är vågade jag bara åka fram och tillbaka. Istället tog jag fram en fotboll. Jag klarade av att "kicka" 9 i rad med fötterna! Nytt rekord. Haha. Däremot var jag sämre än vanligt på att göra så många som möjligt. Klarade typ bara 20 eller något! :P
Nu känner jag mig i alla fall lite duktig eftersom jag har varit ute! :) KRAMIZ!


Fredag

Idag är det fredag. Bara matte idag men jag stannade i skolan typ en timme för att göra lite läxa. Ikväll blir det god mat, tror det var köttbullar med makaroner.
Tänkte att jag egentligen skulle baka "chokladbullar" när jag kom hem, fast så kom min syster och hennes kompis och sa att de ville baka kanelbullar, men det fick de inte. Istället fick jag dem att baka "mina" chokladbullar. Så schysst jag är!

Ikväll är det Idol, som vanligt nuförtiden. Men det är kul. Tack folket för att ni inte gjorde så att någon av mina favoritgullepluttar åkte ut igår. <3 Haha. Heja Lars, Robin & Jesper! (och han där från Malta, för han är grymt duktig).

Gick inom männens leksaksaffär nr 1 på hemvägen. Fråga mig inte varför, än.
Ha det bra!!! KRAMAR! :)

Metro Fashon Days

Just nu pågår Metro Fashon Days. Kollade precis på bilder som har blivit tagna... de är väl.... trevliga ?
Nu ska jag bänka mig framför tv:n och heja på min IDOLER!

PS! Jag har inte gjort någon läxa hemma idag, fast jag behöver....!!! DS!

IDOL 2008 Andreas Larsson

Någon som vet hur det har gått för Andreas Larsson i Idol??



Så cool är han. xD

Torsdag är kul

Åh vad jag älskar torsdagar. Då vet man att det snart är helg! :)

HEJSAN! Jag har insett hur otroligt korkad jag är ibland... Har åkt samma buss i några dagar nu hem från skolan och först igår upptäckte jag att den körde en annan väg än den som den alltid brukar köra. Jag visste själv att det inte var första dagen den körde där, för jag hade reagerat på det tidigare utan att riktigt fatta eller tänka. Haha.

Såååå, vad händer idag gott folk?
Själv kommer jag göra läxor (blä!!!) & se på tv (det är juhe Andra Avenyn och Idol idag!!). Annars ska jag väl inte göra något speciellt. Inget speciellt alls faktiskt.

Är ändå ganska glad för jag har gjort en hel del matte i skolan idag, så jag har bara typ 100 sidor att räkna nu. Novellanalysen är jag också nästan klar med. NÄSTAN.

Detta blev ett ganska stört inlägg men WHATEVER! Jag är för trött för att bry mig!
Ha det kul! Kramkram :)

Veckans meny

Måndag : Kycklingsallad.

Tisdag : Fiskpinnar med potatis & remoläää.

Onsdag : Brocollisoppa (stavas det så?).
                  Efterrätt: Våfflor.
Torsdag : Hamburgare med bröd.

Fredag : Köttbullar och makaroner och lingonsylt.

Lördag : Inbakad kyckling med ris alt. couscous.

Söndag : Lövbiff med pommes.

Allt är fixat...

... eller inte.

Nu kommer en massa "fakta" i korta små meningar.
Min ph slutar snart (?)
Jag har beställt en marinblå skoltröja :)
Jag vill köpa något. Typ skor, leggins, "tröj-klänning"... m.m.
Jag är väldigt trött.
Jag är hungrig.
Idag ska jag äta brocollisoppa (stavning???), gott ska det bli. Jag har bestämt maten.
Jag vet inte om jag trivs i skolan. Kanske gör jag inte det men tror att det inte finns något bättre och vågar därför inte byta.

Det var allt jag kom på nu.
Ha det bra! Kramar!

Utsidan ger insidan en chans

Visst är det så.
Eller håller ni inte med?

Onsdag

Today's the day... ehhh, vilken dag.

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det rättså bra. Är skittrött. Jag kom hem för typ en timme sedan och det första jag fick göra var gå ut i garaget och hoppa upp i båten för att ta bort allt i den + att jag var tvungen att lägga i det där dumma (egentligen supersmarta) golvet! Åhh, jag bara orkar inte. Fikade så fort jag kom in. Men inte har det hjälp särskilt mycket. Sitter nu här helt slut och vet att jag egentligen har himlans många läxor jag borde ta itu med, men inte bryr jag mig om det. Nu vill jag sova.

Fast det kommer inte hända. För jag sover inte innan det är "kväll". Jag gör bara inte det. Det är sant.