Musik

Just nu sitter jag här och för över musik till datorn. Jag var tvungen att uppdatera min mobil, eftersom den startade om hela tiden, och då försvann allt. All musik, alla bilder och alla filmer. Allt. Men som tur var så var jag beredd på det så jag hade sparat allt för säkerhetens skulle. :)

Bäst att byta cd nu!

White Lion - When The Children Cry



Hörde denna låten på radion idag och tack vare min mobil kunde jag ta reda på vad den hette.
Visst är den jättebra!

Lön imorgon - jag längtar!

Hej.

Imorgon är äntligen sommarjobbet slut, jag får min lön för juni och jag ska shoppa riktigt mycket! Snacka om att jag längtar!! Denna helgen ska verkligen bli en shoppinghelg!!!! :)
Det ska bli så grymt härligt att bara gå och handla. Jag har till och med gjort en lista på saker som jag borde köpa! Snart, snart, snart, väldigt snart är det dags för shopping på hög nivå!

Hejdå. :)

Glassigt värre

Nu sitter jag här och äter glass! Inte vilken glass som helst utan Tummens jordgubbsglass. Visst är det ett gulligt namn!! Det var jag som övertalade pappa att vi skulle köpa den sist vi var på Maxi. Det fanns Spöket Labans vaniljglass också men jag tycker mer om jordgubbsglass så därför fick det bli den här.

Äh, nog pratat om glass! Nu ska jag kolla allt intressant på datorn och spela The Sims 3, förstås! Funderar även på att gå ut och döda en spindel. Nej, skämt å sido så vill jag bara att det ska börja regna imorgon och resten av veckan.

Föresten, jag har fortfarande inte installerat skivan som medföljde när jag köpte min rosa kamera, men så fort jag har gjort det (vilket förhoppningsvis blir idag), kan ni vänta er fler bilder!! :)

Momma's boys

Hej igen!

Den stickande känslan i armen är spårlöst försvunnen, tror jag. Det kan ju vara så att jag har vant mig vid den, men det hoppas jag verkligen inte.

Nu ska jag ta en snabbdusch, så att jag hinner se sista delen av Momma's boys. Inte för att jag är speciellt intresserad, men det kan vara kul att kolla på. :)

AJ!

Ajajajajajajaj. Det sticker i hela min arm och jag vet inte varför. Det känns helt mysko men ingen i min familj tar mig på allvar. Hur ska jag klara av att ha den här känslan i armen resten av dagen/veckan/året??

Typiskt också.

Btw, pappa kom precis in och sa att det kunde vara en nerv eller något som kommit i kläm eller att jag har ansträngt mig för mycket. Men jag tror inte att det är därför.

Gårdagen

Igår åkte jag och mamma till mormor för att hjälpa henne att klippa häcken. Det behövdes verkligen.
Min moster kom också för att hjälpa till.

Dock blev det problem redan från början, då vi insåg att den elektriska häcksaxen inte var hos min mormor utan hos min morbror och han var inte hemma och hans mobil var avstängd. Så det var liksom, "vad ska vi göra nu då?". Istället putsade vi fönster. Eftersom det var så varmt stack vi till stranden när vi var klara med alla fönster på nedervåningen.

När vi kom tillbaka bestämde vi oss för att klippa häcken för hand, med en vanlig häcksax alltså. Jobbigt värre då min mormors trädgård inte är av normal storlek om man säger så... Men det gick. Vid elva-tiden var vi klara. Då fikade vi och sedan körde jag och mamma hem. Var hemma vid halv 1-1-tiden.

Lång dag med arbete, men jag tror det uppskattades! :)

Canon IXUS 95 is

Jag orkade inte vänta på lönen så igår stack jag och pappa iväg till El Giganten, där jag köpte denna söta lilla kameran! Har inte testat den eller något än, håller nämligen på att ladda batteriet, men sen.... då ska jag fotografera allt jag ser!!

En rosa kamera är perfekt, eller hur!? :)

Bild: http://images.google.se/images?hl=sv&q=Canon%20IXUS%2095%20is%20pink&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi.


090701

Shiiit alltså, det är redan juli! Men åh så härligt.

Jag försöker komma på något vettigt och intressant att skriva, men jag kommer verkligen inte på något. Måste bli bättre på det. Vi hörs senare om jag kommer på något.