Glad första advent!

Visst är det mysigt just nu. I varje fönster ser man antingen en julstjärna eller en elljusstake. Det lyser upp i vintermörkret. Idag har de poppat upp från ingenstans och nu känns det att julen närmar sig på riktigt.

Idag har jag varit och köpt en chokladkalender. =) Är det någon mer än jag som älskar chokladen som är i dem? Den smakar så väldigt gott.. obeskrivligt, nästan.

Var på julskyltning i "den stora staden" för någon timme sedan. Kul & mysigt.

Carola - Mitt Hjerte Alltid Vanker


Lite julmusik är aldrig fel nu när det är första advent och allt.

Sen kväll igen..

Godlunch alla människor!
Gårdagen blev rätt sen. Eller ska jag säga att morgonen blev tidig? Hade gäster så jag gick inte och la mig förren vid nästan ett. Precis som i fredags (lördags). Denna helgen har blivit sen, om man jämför med när jag brukar lägga mig i vanliga fall. Då brukar jag vara i säng vid nio-tio tiden. Lite skillnad.

Det är "Life of Ryan"-helg på MTV denna helgen, så innan idag såg jag ett avsnitt (eller ett halvt för att vara korrekt). Det är jättekul. Han ville köpa hund....

Ännu mer skidor idag. Innan var det 10 km klassisk stil för damer och om ett tag är det dags för herrarna. =) Ännu senare är det slalom. =)

Nu tror jag att det är bäst att jag går och äter, så att jag inte glömmer det som jag gjorde igår...
Ha det kul! Kramar! ♥

Skidor, Idol & ännu mer skidor

Godmorgon, eller godlunch kanske jag borde säga!
Såg ni Idol igår? Jag tittade på det halvt, såg en del, och som vanligt var Kevin i en klass för sig. Johan Palm åkte ut och alla fansen blev förfärade, hihi. Eller, synd, men han hade gjort sitt i Idol... Nu vill jag bara se Kevin & Robin i finalen så blir jag nöjd. =)

Var hos Carru igår. De hade möhippa hemma hos dem så det var lite kul att sitta och spionera... Det var flera lärare och personal från min förra skola där... =)

Nu är det snart längdskidor on da television och ännu senare idag är det alpint, men det kommer jag nog inte kunna se, för vi ska ha gäster.

Have a nice day!
Kramkram.

HÄRLIGT MED HELG

Hej alla människor! =)

Visst är det härligt att det är helg! Känns som om den verkligen behövs nu, trots att jag var ledig i tisdags.

Hade bara matte idag. Först kommunikationspass och sedan föreläsning. Brukar egentligen ha workshop där emellan, men så blev det inte idag, så jag och alla andra naturare (1:orna) slutade typ 10:45! Skönt. Åt lunch sen och efter det var jag tvungen att skriva historiegrejen. Började om från början igen och blev rätt nöjd. Men sen ville läraren aldrig läsa igenom det, (för att jag skulle få feedback) så det slutade med att jag gav upp och skickade in det som det var. Åkte från skolan när klockan nästan var två, sen gick jag på stan en stund, men det var så tråkigt så jag satte mig på en parkbänk och gjorde läxor istället. Mamma hade nämligen erbjudit mig skjuts hem vid klockan tre. =)

Ha det bra alla glada!
Kram =)

LÄXOR PÅ HÖG

Så känns det just nu. Jag lovar. Trots det har jag inte SÅÅ mycket att göra.

( ) Matte
( ) Historia, Levnads...något under revolutionernas tid.

Alltså, jag har inte gjort klart så mycket av det som ni kanske ser. Men nu får jag nog ta och sätta igång lite. ÄLSKAR JU HISTORIA & MATTE


Urskön låt!

Caroline Wennergren - A different kind of love



När jag satt på bussen hem idag kom jag och tänka på en jättehärlig låt, alltså denna! Visst är den mysig. Man vill bara sjunga med och dansa!!!

Var är snön?

Hejsan!
Om jag inte har fått en smäll i huvudet eller något sådant, så kan jag tala om för er att det var snö på gräsmattan i morse. Men var är den nu???? Bara för att man åker iväg till skolan ska det inte komma någon himla tjuv och ta den!!! Saknar den sååååå! Nu står skidorna framme och ser helt lost ut. "Öhhhe, vi trodde det var vinter juuhhe" säger de förmodligen till varandra.
Men den kommer nog tillbaka snart, det hoppas jag.

Hade spanskaprov idag. Dock började jag också plugga idag, typ en halvtimme innan, men det kändes som det gick bra. Det var mest på sådant enkelt som man lärt sig för en evighet sedan. Så jag håller tummarna för att det gick bra. =)

Hela gårdagen gick ju åt till att läsa min engelskbok, och skriva min kära lilla "reading journal". Det roliga är att boken faktiskt var jättebra. Den hade nog ett av de bästa sluten jag någonsin har läst. Idag på seminariet eller komunikationspasset eller vad det heter gick det också bra. Det kändes som det, jag var inte helt stum utan sa en hel del smarta saker, typ... hoppas jag.

Nu har jag bara matte och historia kvar att göra denna veckan. Vet inte hur det kommer gå men jag ska faktiskt försöka göra hela matteläxan denna gången. Har slarvat de senaste gångerna. Fy skäms Johanne!

Tooodiloo!

PluggPluggPlugg

Hejsan! Hoppas inte ni har lika mycket läxor att göra som jag.. Så blir det när man planerar dåligt. Vad tänkte jag egentligen med?

Som tur är så är det buffertdag idag, så jag slipper i alla fall gå till skolan. Istället har jag suttit hemma hela dagen och läst och druckit vatten. Har fått för mig att det ska hjälpa mot mina torra läppar, fast hittills har jag inte märkt något resultat.

För övrigt har jag kollat runt på olika skivbolags hemsidor. Vi måste verkligen skicka in en demo snart!!! (Hemligt projekt).

Nu måste jag återgå till pluggandet. Blääää!
Ha en underbar tisdag! =)
Kramizzzzar.


Hej Mitt Vinterland!

Okej, det var egentligen inte det jag skulle ha som rubrik. Hihi. Men den är bra. Åhhhhh, snöööö, juuuuul, viiiiinteeeeer! "Förlåt att jag väckte dig opp..."

Tänkte berätta lite om min dag. Var i skolan idag, är typ frisk nu, så det passade bra. Hade bara en massa föreläsningar idag förutom sista lektionen som var Idrott. Då hann jag bli ovän med en i min basgrupp! Hahahahahahaha. Orka bry sig.

Har föresten fått ett nytt favorit-tv-program, "Life of Ryan". Såg på det igår! =) Jättekul faktiskt.

Nu börjar jag bli HUNGRIG. Har inte ätit på 6 timmar!!!!
Ha det kul och en underbar "enmånadkvartilljulaftondag"!


KRAMKRAMKRAM <3

24 november...

... det betyder EN MÅNAD TILL JULAFTON!!!! Åhhhh, längtar övermycket. Nu sitter jag här och lyssnar på julmusik, en av Carolas hundra julskivor. "Jesus Kristus det barnet är, Guds egen son till....." Jaa, ni märker själva. 

ÄLSKAR SNÖ, VINTERN & JUL! <3

Svenskarna på pallen

Det blev pallplats för de två svenska förstalagen i dam- och herrstafetten.



Damerna
Jenny Hansson startade stafetten, och kom rätt långt bak, men hon var själv nöjd med sin insats. När hon lämnade över till Britta Norgren var hon efter både det svenska andra och tredjelaget. Britta Norgren körde bra och sedan blev det dags för Anna Haag som också åkte på bra. När det blev dags för Charlotte Kalla att starta var hon rätt långt efter både ettan, tvåan och trean. Men hon kom ikapp trean och damerna slutade på tredjeplats. Grattis!!!




Herrarna
När Mathias Fredriksson var inte med i stafettlaget idag. Han mådde inte bra tror jag. Det öppnade för Daniel Rickardsson som gjorde en helt okej förstasträcka. Johan Olsson körde även han på bra och låg 1:a ett tag (inte konstigt efter hans bra åkning igår). När det blev dags för Rickard Andreasson, ett oprovat kort, visade han att han också klarar av att vara med i sådana här sammanhang. Dock var han ca 20 sekunder efter täten när han lämnade över till gårdagens stjärna, Marcus Hellner. Han jagade ikapp täten. Sedan låg alla bra spurtare bara och väntade på att någon skulle ta initiativ och göra något oväntat. Men alla ville spara på sina krafter, eftersom de trodde att de hade bäst spurt. När de kom in på upploppet stod det mellan Marcus Hellner och Petter Northug, Norge. Petter är känd för sin fantastiska spurt och han vann, men Marcus var hack i häl. Sverige blev alltså 2:a. Graaaatttiisss!

Underbar snödag.

Hihihi, vilken underbar snödag och söndag det är idag! Var precis ute och åkte skidor och spark med lil sis. Idag gick det mycket bättre för det är minusgrader så all snö fastnar inte under skidorna. Toppen! =)


Lite kul foto med grillen i bakgrunden. Passar liksom inte riktigt in.. Hehe.

Sveriges längdkung & längddrottning

Bild: sydsvenskan.se                             

Det blev två förstaplatser för Sverige i Världscupspremiären igår!
Marcus Hellner & Charlotte Kalla.
Otroligt, men lite läskigt var det ändå när Marcus Hellner kom i mål helt slut och var tvungen att gå till sjukstugan...

Idag väntar stafetter, jag undrar hur det går.


Hej mitt vinterland!

Åhhh, vad kul det är med snö!!! Tycker inte ni också det??
Idag har jag och E åkt skidor, gjort snöänglar, gjort två fina snölyktor men ljusen i dem slocknar hela tiden för det blåser. Sen tog vi ut sparken (efter lite problem, den var uppe i taket i garaget....) och åkte på de isiga gatorna och fick folket att vända sig om av förvåning. =) Vem åker liksom spark i Skåneland? Hihi, jooo.. Jag vet i alla fall en familj. Vår. Hihihi..
Trevlig snöstorm! =)

Anna = ute

Jahaa, vad ska man säga.... Vem hade rätt? Hihii, nej skojade bara. Men vem vet, jag kanske kan se in i framtiden.

Ni kanske inte förstår vad jag pratar om..? IDOL! Anna åkte ur Idol igårkväll.... Den andra låten gjorde hon faktiskt riktigt bra, men hon borde ändå åkte ut, precis som hon gjorde...

Har föresten hittat den perfekta pojkvännen, hihi, nästan i alla fall. ROBIN B!! Han sa ju igår att han var grym på att massera.... =) Jag som är beroende av massage, typ...

Snart börjar längdskidåkningen i Gällivare. Hejar ni på Sverige? Kanske Charlotte Kalla??? Hon är helt otrolig. Jag ser fortfarande sista etappen i Tour de ski framför mig. När hon gör rycket i uppförsbacken. Otroligt, helt amazing!

Ha en mysig helg i snön, för er som har snö i er omgivning just nu, ni andra får ha en mysig gräs-och asfaltshelg!
Kramkramkram! =)

Love is in the air

HEJSAN!
Ser ni fram emot kvällens IDOL? När jag loggade in här på blogg.se såg jag att det skulle vara kärlekstema ikväll.... Intressant. =) Hoppas alla är på topp ikväll.... men vem ska åka ut???

Frågan är alltid samma... VEM SKA ÅKA UT IDAG? Jag gillar typ alla som är kvar nu.
Kevin = född stjärna.
Robin B = sötast.
Johan = cooolast.
Anna = inte så bra. Sorry Anna, men jag gillar inte din röst.
Alice = rätt bra faktiskt, men jag kan inte se henne som en superstar direkt.....

Så, enligt mig är det dags för Anna att pysa!

Tja då, ha så kul ikväll!!! =) <3

Boktips

Från och med idag tänkte jag att så fort jag har läst en bok så ska jag berätta lite om den, om den är läsvärd och så. Ni fattar poängen va? Ni får gärna ge mig boktips också om ni känner för det!! =)

 
 

Liv & Lovisa, av Emma Granholm

Boken handlar om Liv, en tjej som bor med sin mamma i en liten tvåa, och Lovisa, en tjej som bor med sin pappa i ett stort lyxigt modernt hus.
Liv och Lovisa går i samma klass och de avskyr varandra. De tål verkligen inte varandra.
En dag kommer Livs mamma hem lycklig, hon har blivit kär. Kär i en kille som heter Martin...

Jag tycker boken var bra. Den fick mig att tänka lite. Den är lite sorglig, men inte sådär "översorglig". Det är gott en bok man kan läsa när man har slut på idéer på vad man ska låna på biblioteket, men enligt mig kanske det inte är en bok som man rusar till biblioteket för att äntligen få låna den och läsa den.

DET ÄR SNÖ!

Det är snö. JAAA, DET ÄR FAKTISKT SNÖ! Det snöar helt galet mycket emellanåt, men tyvärr lägger det sig inte på marken... eller lite gör, vilket är positivt!!!!!

MEN TÄNK, DET SNÖAR I SKÅNE! I Sveriges sydligaste landskap!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har längtat i en evighet, och nu händer allt på en "kort sekund" (hiihi, där var jag allt vitsig va!). ÄLSKAR SNÖN!! <3333333

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ!!!!!!!!!! <3



Gjorde en snögubbe så fort jag kom hem... =) 
Ni kanske ser hur liten den blev, (snöbrist!!!) men visst är den söööööt!! Står nu fint utanför dörren och hälsar alla välkomna! Kom förbi och säg hej till den!

ÅHHH, VAD JAG ÄLSKAR SNÖ!!! =) <3

Misslyckat ägg...

Jag bestämde mig för att äta ägg till lunch... tyvärr blev det inget ägg.
När jag hade kokat klart ägget (som lät jättekonstigt när det kokade, inte vattnet) visade det sig att det inte blivit tillräckligt kokt. Trots att jag läste i en kokbok om hur man kokar ägg. Vitan blev helt rinnig och jag antar att gulan blev det med. Usch blä!

Det fick bli baugetter med sill istället. Ingen höjdare direkt, men vad gör man inte när man är hungrig...?

FINALLY!!

Äntligen är jag klar med Hälsodagboken och insändaren. När jag skrev insändaren skrev jag flera hundra ord, sedan upptäckte jag att man max fick ha 200, så där fick jag kapa bort en hel del. Men jag blev faktiskt rätt nöjd med resultatet, trots att det blev lite tunnt... hehe.

I min insändare skrev jag om att jag tycker att det är dåligt att så många går över övergångsställen innan det har blivit "grön gubbe". Vad ska man då ha trafikljusen till egentligen? Ska bilarna också köra omkring hur de vill eller!?

Jaa, ni märker kanske att jag tycker det är fel. Men det hemska är att det är oftast vuxna som jag ser gå över för tidigt!!!! Alltså, de personer som man i hela sitt liv har sett upp till! De som "gör allt rätt", typ.

Nu tycker jag det är lunchdags! Vad står på menyn? Kanske korv med bröd, eller kanske ägg. =)
Kramizzzzzar <3

Torsdag

Godmorgon!
Jahaa, då var man sjuk idag också. Men det känns mycket bättre än igår, men tyvärr har jag fortfarande feber. Åhhh, blir trött på att bara gå hemma och uggla. Har som tur är inte missat så mycket i skolan verkar det som, har i alla fall inte fått några läxor........än.

Idag kommer jag göra så mycket läxor jag kan, eller rättare sagt. Jag tänkte göra klart idrottsuppgiften och insändaren i svenska. Båda ska vara klara till imorgon kl. 16:00, tror jag.

Det är väl bara att sätta igång. Ha en underbar dag! Hoppas ni mår bra. =)
KRAMAR ♥

Mycket väl godkänt!

Jag var precis inne på min eds för att se om jag hade fått betyg på något arbete som jag har lämnat in. Visst hade jag fått det, jag hade även fått en samanvägd bedömning på Tema 1 i svenska. MVG till mig. + ett MYCKET BRA JOBBAT.
Det är sådant som gör en glad. När man vet att det man gjort har bidragit till ett resultat, och som i det här fallet, ett positivt sådant!!

Är helt överlycklig just nu, fast sen stod det också att om jag vill uppnå mitt mål i Svenska A så måste jag bli bättre på det muntliga. Så jobbigt. Det har alltid varit så, men jag ska klara det den här gången! Hoppas jag.

Nu ska min sjuka (hon är också sjuk) syrra ha datorn.
Tjing!


Jag är tillbaka

Hej bloggen!

Jag vet att jag inte är så bra på att skriva, men nu skriver jag ändå! Grattis till mig!!!!

Det dröjde rätt länge innan jag hittade tillbaka, men ärligt talat tror jag inte det är någon som har saknat mig... har jag rätt?


Skolan idag sket sig. Jag är sjuk, har en sjukdom som jag inte vet vad det är, så det är lika så bra att stanna hemma tills det blir bättre. Lite bättre är det faktiskt idag, men jag är skit yr! Vet inte vad det beror på, hoppas att det blir bättre snart i alla fall. Det är inte kul att vara sjuk.


Idag ska jag försöka bli frisk, vet inte hur det kommer gå men det känns som om det är lika bra att försöka satsa på att gå till skolan imorgon. Typ.

Får försöka se om jag har fått några läxor och så, så att jag inte kommer efter. Var i alla fall duktig igår och skrev världens längsta brev, på ENGELSKA. Jaa, ni hörde rätt, men det är bara för att det var läxa. Haha.


På fredag har Twilight premiär. Jag vill se!!!! Har läst första boken (Om jag kunde drömma) som filmen är baserad på, nu vill jag även läsa de andra två.

Tyvärr kommer jag inte kunna gå på premiären, för platserna är typ helt upptagna, i alla fall de bra. Dessutom ska en gammal kompis komma hit och sova över, så det känns lite oartigt att bara dra.


Hoppas ni får en underbar dag idag! Föresten, är det någon mer än jag som har hört att det ska snöa i Skåne i helgen? Hoppas det stämmer!!!!!


Massa kramar <3


Min favorit

Hej alla glada!
Jag är medveten om att jag är rätt kass på att ta hand om min blogg för tillfället... menmen. Man kan inte alltid ha samma glöd.

Tänkte dela med mig av en mening som jag tycker är väldigt fin eller något.
"Binti saw a flash of something she'd seen long, long ago - her father looking at her mother, so crazy in love that tenderness and pain and all the hope in the world was in that look".
Hämtat från The Heaven Shop, skriven av Deborah Ellis.
Jag vet inte varför jag tycker så mycket om meningen, men den är speciell och fin på något sätt. =)

Btw, glöm inte att se på Systrar i Jeans ikväll på tv3, kl. 21:00!! =)


Andas in ... andas ut ...

Yoga på idrotten idag! Haha, lite skrattigt, fast det var faktiskt helt okej. Kanske inte något jag skulle vilja syssla med på min fritid men det var helt okej, som sagt.

Nu är det visst mat, men ha det bra! =)

Glad Mårtens Gås-afton!

En dag för far

Glad farsdag pappa! =)

Söndag, jag orkar!

Söndag morgon, lunch.
Hinner inte skriva ngt nu, för jag ska se på bilder. Tja så länge! =)

Söndag, jag orkar!

Söndag morgon, lunch.
Hinner inte skriva ngt nu, för jag ska se på gamla bilder. Tja så länge! =)

ÄNTLIGEN...

... ska jag få se Camp Rock! Min syster har snackat om den i en evighet och säger att den är lika bra som HSM-filmerna, hoppas det stämmer. Den går på tv just nu, men pappa var smart och spelade in den så vi kan se den senare ikväll. =)

LÄÄNGTAR, hehe. =) <3


Filmtips: Just Like Heaven

Just Like Heaven

Just Like Heaven

F
ilmen handlar om en kille som känner för att leva ungkarlsliv, men så dyker det upp en tjej i lägenheten han hyr. Tjejen påstår att lägenheten tillhör henne, medan han försöker förklara att det faktiskt är han som har hyrt den.
Tjejen som heter Elizabeth försvinner lika snabbt som hon kom och David, killen, passar på att byta lås. Men hon kommer tillbaka...

Detta är en av de bästa filmer som jag någonsin har sett. Den innehåller allt, men framförallt innehåller den en historia som är riktigt riktigt bra och väl genomtänkt.

Lördags tankar

Godmorgon kära läsare! =)
Jag vaknade rätt sent idag, vid 12 faktiskt. Åt frukost, dushade och jag har varit duktig och gjort lite samhälls-läxa. Så nu har jag äntligen tid till att blogga.

Jag har en chill lördag framför mig, förutom att jag måste göra läxor.... Vill man ha MVG i allt måste man plugga lite i alla fall, fast det verkar fungera rätt bra ändå..... hehe.

Nu har jag ett litet problem, "alla mina 10 läsare" är spårlöst försvunna. Har bara haft en besökare idag (om man bortser från mig själv).. Får väl försöka göra lite reklam för mig själv, men jag är så kass på det så jag vet inte hur. Men om ni får en kommentar så fattar ni att jag gärna vill att ni kollar min blogg.
Usch vad hemska jag lät där, men det är väl så man får göra. Fixa sina egna läsare?

Ha en härlig lördag!
Kramar

Sovande huset eller?

Jag har precis sjungit Singstar i typ en timme, med mig själv. När jag inte orkade sjunga mer så gick jag upp för att se vad de andra gjorde. Pappa låg och sov (han är sjuk) och E låg också och sov! Vad är det för hus jag har kommit till tänkte jag och ringde både mamma och M för att berätta hur det var här hemma. När jag hade lagt på luren till det sista samtalen hörde jag fotsteg i trappan, pappa hade vaknat. Jag gick upp och nu var även syrran vaken!

Ikväll är det IDOL och jag är riktigt sugen på att se på det, för en gångs skull. I Sydsvenskan idag stod det att han har skärpt till sig inför dagens framträdande, de två senaste gångerna har han bara spexat till det för att han inte tyckte om temat på musiken(!!!), men denna gången ska ha som sagt vara seriös. Men jag har faktiskt börjat undra var den "gamla" Lars har tagit vägen. Han som verkade så blyg och tyst och osäker, han som knappt vågade prata med media. Kanske vi får träffa honom ikväll? Hoppas på det!!

Kramkram

Fy #%"/&

Okej, jag svär inte så det får bli fy för, vilket väder det är ute alltså!! Jag är HELT dyngsur. Fast i och för sig så är det väl mitt eget fel....

Gick från skolan när klockan var kanske 12:15, och tänkte, om jag har tur kanske jag hinner med bussen hem. Så jag skyndar mig till busshållplatsen, tyvärr visar det sig att bussen går om fyra minuter och den tiden har jag inte. Så smart som jag är bestämmer jag mig för att gå till nästa busshållplats för att kanske komma på en buss som gör så att jag har mer tid på mig att vänta på "den riktiga bussen ut på landet".
    Jag kommer fram till den busshållplatsen och upptäcker, SHIIIT, 3:an går om 17 minuter. Aldrig att jag hinner med "bussen ut på landet" då! Väntar istället på 2:an, men när den kommer är den så full att jag inte kommer ombord på den. Då bestämmer jag mig för att GÅ till Konserthuset.
    Enligt Eniro har jag gått 2,7 km! Låter kanske inte så mycket, men när det ösregnar och man har skoskav är det faktiskt en rätt lång bit. Det tog kanske en kvart (nästan).
    Det bästa av allt, JAG HANN MED BUSSEN! =)

Nu vet jag att det inte är så intelligent att göra så, men den som provar får aldrig något svar.
Buuuurrr buuuurrr! Haha, skulle bara skriva "burr" för att jag fryser, men kom och tänka på en lek vi lekte på matten idag som hette "burr".

Ha en underbar dag!!!
Kramar  ♥

Dålig update

Usch, vad jag känner mig kass på att uppdatera bloggen just nu. Det finns så många "viktigare" saker i mitt liv just nu känns det som. Jag har inte tid att blogga hela tiden. Fast nu när jag skriver känner jag att det är kul. Det är kul att liksom få skriva av sig, eller hur man ska säga.

Skola som vanligt idag. Har knappt varit i skolan denna veckan känns det som. I måndags var det buffertdag och då hade jag bara matteprov, i tisdags var jag ledig (vår enda halvtimmeslektion blev inställd) och i onsdags hade jag bara utvecklingssamtal. Chill vecka alltså! Bra med en mjukstart såhär efter lovet faktiskt.

Efter skolan fick jag vänta en evighet på bussen, den ville aldrig komma..... eller riktigt så var det inte. Jag var där överdrivet tidigt. Så jag fick sitta och vänta på en iskall stenmur i typ en halvtimme!! Snacka om att jag frös när jag hoppade på bussen!!!! Hade trevligt sällskap. Träffade en gammal klasskompis och en annan tjej som gick i samma skola som mig på högstadiet.

Nu måste jag börja med lite läxor. Jaa, ni hörde rätt. Jag, Johanne, tänker göra läxor. Det är så att vi ska ha läsa en bok och skriva lite små "entries" efter ett visst antal sidor. Jag har kommit till s. 25 och för att få fortsätta läsa boken nu måste jag skriva en "entry". Så tjingeling! =)
Ha det bra!


Roomservice

Vad har hänt med alla bra tv-programmen som brukade visas på tv:n på onsdagar??? Saknar dem. Nu ska jag i alla fall se på ROOOOOOMSEEEERVIIIICEEEE. Hihi..

Föresten, om det är någon som vet vad man borde köpa för skateboard så behöver jag hjälp! Ge mig gärna tips. Min budgetvariant är lite klumpig. :P

Massa kramar ♥


USA:s nya president


                                                                                                                                 bild från Sydsvenskan.
              
Då var det klart. USA:s nästa president heter Barack Obama. Den 20:de januari 2009 kommer han börja sitt arbete som president.

L
ite fakta om honom:
Namn: Barack H Obama Jr.
Född: 1961-08-04
Födelseplats: Honolulu, Hawaii



Valet i USA

Idag är det val. Val i USA. Jag hejar på Obama! =) Fast jag kan inte göra mycket mer än hoppas på att han vinner (eller rättare sagt att demokraterna vinner).

Det finns olika sätt att följa valet på. Tre kanaler har valt att ha så kallad "valvaka".

Kanal

Tid

Namn

SVT1

2.00 - 6.00

Valvaka

TV4

23.35 - 5.50

USA:s valvaka 2008

Kanal 5

23.20 - 6.30

Racet till Vita Huset - Filips & Fredriks valvaka


Vilken tycker ni låter mest lockande?

Dagens låt

Sk8 - Min Största Första Kärlek



Världens bästa låt med världens sötaste killar. xD

Ledig idag

GODMORGON!
Å
hh, vad skönt att kunna sova ut! Igår försov jag mig (stängde av väckarklockan i sömnen) men idag kunde jag sova hur länge jag ville. Jag vaknade vid 11-tiden. Utvilad och pigg (?). Har lite läxor jag måste göra, men det tar nog inte så lång tid, hoppas jag....

Nu är det väl lunchdags, tror jag. Ha en bra dag!


Dagens låt

Amy MacDonald - This Is The Life


Okej, nu vet jag

Det jag hela veckan har fruktat har nu hänt, jag har blivit förkyld. Nu gäller det bara att hoppas att det inte blir sämre. Hoppas ni har klarat er från förkylningar och andra höst-sjukdomar!


Dagens låt

Johan Östberg & Maja Gullstrand - Side by Side



(Mycket bättre på cd!)

Nu ska jag mattamig

Måste plugga. Plugg plugg plugga! Matteprov imorgon och jag har inte ens gått igenom allt jag måste... hehe.
Så hej på er nu pluggar jag.

Fel men rätt?

Ibland måste man göra andra besvikna för att själv göra det man verkligen vill.

Lördag

Godmorgon!
Jag väntar på frukosten. Pappa har storbakat här hemma idag. Russinbullar, fullkornsbagels, russin & kanelbagels och rostadlökbagels. Mums! Tyvärr tror jag att det kommer ta ett tag innan allt är klart, så det kanske inte blir några bagels förrens till lunch, men det är okej ändå.

Idag ska hela familjen till Kristianstad. Till några vänner som bor där. De lagar alltid god mat (oftast i alla fall).

Bion igår var bra. Själv tycker jag fortfarande 1:an är den bästa av High School Musical filmerna, men den här kommer garanterat på andra plats. Det var lite kul, för det var bara jag och Hanna och så en massa små typ 10-åringar med sina mammor som var och såg på filmen. Hehe... men vi ville ju så gärna se den! En positiv sak var i alla fall att vi inte hade några huvuden ivägen för "skärmen" (eller vad det nu heter på en biograf).

Nu ska jag gå och göra något vettigare. Typ kanske till exempel om jag vill fast jag vet inte om jag tänker göra det, plugga matte. USCH!
Hihi, ha en bra dag idag! Kramar!! ♥