Inställd lektion

Datorkunskapen blev inställd och jag blev glad.

Synd bara att jag inte satte igång min mobil tidigare så att jag hade sett sms:et betydligt tidigare så att jag hade sluppit att stressa, eller mini stressa för jag stressade verkligen inte. Det hela har i alla fall inneburit mer matte för min del och så har jag faktiskt sett på en film, Helens små underverk. Den är verkligen bra! Snart ska jag räkna ännu mer matte, men jag har fastnat på proportionella-och någonting-funktioner.

HA KUL! :)


31/3-09

Tisdag.

Snart är mars slut. Tiden går så himla fort just nu. Tänk, snart har jag gått ut ettan och det känns som om jag knappt har gjort något. Knappt varit i skolan, knappt haft några riktigt jobbiga läxor, knappt några prov (5 prov tror jag att jag har haft sammanlagt och det kallar inte jag mycket). Det sägs att i tvåan så går man ännu mindre i skolan, och i trean ännu mindre än vad man gör i tvåan. Jag har nog valt en bra skola ändå, haha.

Idag har jag bara datorkunskap. Det är rätt kul ändå, men det känns väldigt onödigt måste jag säga. Att ha det på en tisdag då jag inte har några andra lektioner. Kunde man inte pressa in det på en torsdag eller något. Jaja, jag ska väl inte klaga.

Snart måste jag sätta igång och lära mig hur man räknar funktioner. Annars kan jag berätta för er att Matte B provet på fredag kommer gå åt skogen, och det vill jag verkligen inte!

Ha det bra i solen!

Måndag + sommartid

Hejsan!

Jag tänkte börja med att berätta att jag hade en hemsk morgon... Tack vare sommartiden var jag jättetrött, som jag antar att många andra också var, men jag försov mig en halvtimme vilket innebar att jag hade 45 minuter på mig innan min buss gick. Jag sprang hemifrån 2 minuter innan bussen skulle gå, och tack vare dimman såg jag aldrig om bussen verkligen hade kommit. När jag äntligen hade kommit tillräckligt nära för att se upptäcker jag att bussen kör. Alltså, jag missade bussen!

Trots att jag missade bussen kom jag bara 10 minuter försent och som tur var så blev jag insläppt. Dock gjorde vi inte så mycket på basgruppen, men för samvetets skull var det skönt att hinna till första lektionen.

Sen fortsatte dagen som måndagarna brukar se ut. Föreläsningar, lunch föreläsning och idrott, som idag var teori, dvs föreläsning... Efter skolan var mamma schysst och skjutsade mig hem, tack mamma! :)

Nu tänkte jag att jag skulle gå ner och titta lite på Familjen Annorlunda. Tack o lov att inte jag har fem miljoner småsyskon!!! Ha det bra och lycka till med att vakna i tid i morgon bitti..., själv börjar man inte förrän 14:20!

Kramkram!

Teater i Turning Torso Gallery

Hejsan!

Här sitter jag med min dator. Jag har checkat alla hemsidor som är värda ett besök men jag känner ändå inte för att stänga av datorn. Jag är för trött för att göra det skulle jag tro.

Idag i skolan var alla 1:or på teater i Turning Torso Gallery, precis vid Turning Torso. Sen hade vi allihopa historieprov.

Teatern var rätt intressant, fast också rätt långtråkig. Rätt som det var blev det drick-paus och skådespelarna började dela ut glas och vatten till alla!?? Haha, lite kul men också konstigt... Teatern handlade i alla fall om miljön, att man inte kan gå tillbaka i tiden för att ändra vad man gör fel idag, vad man kan göra för att vara snäll mot miljön och så vidare...

Historieprovet gick bra tror jag, det var bara "kryssa-i-frågor" så jag körde på uteslutningsmetoden på de jag var osäker på, vilket jag tror fungerade alldeles utmärkt! :D

Jag är riktigt sugen på våfflor, hehe. Jag lagade världens godaste igår, men i vår familj tar även allt slut 2 sekunder efter att man har serverat det, så nu saknar jag dem extra mycket!! Men åh vad goda de var att äta igår!

Nu ropar mamma & pappa att det är matdags. Så TJINGELING! :D

GLAD VÅFFELDAG!

Trevlig våffeldag allihopa!

Ska ni äta en massa våfflor idag eller är det bara jag som tänker göra det? Våfflor med sylt och socker och grädde på är en av mina favoriträtter helt klart! (Inte för att jag vet om det räknas som en maträtt, men ändå haha).

Idag fick jag veta att min spanskauppgift inte behöver vara inlämnad förren nästa vecka. Kan ni förstå hur otroligt lättad jag blev! Nu kan jag försöka fokusera på min Läsdagbok och på matten... jag har nämligen prov i matte b nästa vecka, och det ser inte så ljust ut för min del... :S

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag börjar plugga till historieprovet som jag har imorgon. Det handlar om första och andra världskrigen samt om mellankrigstiden... snacka om att jag måste ladda upp inför det, haha.

Ha det så bra i den soliga kylan!!! :D


Plugg på bussen



Jag tänkte att jag skulle plugga på bussen till skolan, men det gick inte så bra. Istället började jag skriva en massa olika sätt att säga hej på. Haha. Btw, visst har jag en fin Astma och Allergiförbundet-penna!!!

Snart börjar Life of Ryan, och det kan jag ju inte missa, inte ni heller för den delen, haha. PUSSHEJ!!


Allergier

Mjölkallergi. Jag vet inte ens om det finns något som heter så. Men jag har ju som sagt blivit överkänslig mot mjölk. Under en vecka har jag undvikt mjölk i alla dess former..., nästan i alla fall. Med undantag från en hamburgare, tortillas med ost på x2, en macka med vanligt smör (det var dock ett misstag), keso på mackan igår när jag bara kände att jag ville äta det och idag till lunch, filmjölk.

Jag har inte reagerat på filmjölken än och jag hoppas att jag inte kommer göra det heller, för det är verkligen irriterande (och pinsamt) när ens mage börjar "kurra" helt konstigt och man inte kan göra något åt det i det ögonblicket...

Tur har jag i alla fall, som inte har gått och blivit allergisk "på riktigt". Eller jag är ju allergisk mot jordnötter, vilket verkligen inte är att leka med. Men jag menar att det är tur att jag fortfarande kan äta mjölkprodukter när jag känner för det.


Godmorgon tidiga tisdag!

¡Buenos días!

Har ni sovit gott? Det har jag, fast jag förstår inte varför jag ska vakna vid halv 9 när jag har sovmorgon. Jag har alltid (nästan) varit ledig på tisdagar under hela läsåret, men nu är det period 4 och nytt schema. Det är inte så mycket som har förändrats, men jag har fått en lektion på tisdagar, 14:20 - 15:30, och så har jag fått en till lektion på torsdagar och en håltimme på måndagar men annars är det som vanligt.

Jag vet inte om det är snö eller frost ute, men en liten (mycket liten) del av gräsmattan är vit. Kan det vara snö? Jag som verkligen älskar snö vet inte om jag är glad eller ledsen. Det är så tråkigt när det bara blir onödig snö, ska det vara snö så ska det vara mycket!

Jag måste göra min svenskaläxa som jag glömde igår.... ha det så bra idag!!


Air-Wipp på Entré i söndags

Air-Wipp

I söndags när jag var på Entré med min syster blev vi rätt chockade när vi såg några människor klättra omkring på "väggarna". Det var jättekul att se, så där fastnade vi ett bra tag... Värsta coola grejen alltså. Kanske till och med bättre än affärerna, haha. Kolla in deras hemsida: http://air-wipp.com/.

Vårväder blev regnoväder

Hej!

Jag tror inte att jag var ensam om att i morse tänka att idag blir det säkert en fin solig vårdag, vilket det faktiskt var ett tag, tills det började regna. Som tur var tog jag inte ut vårstilen allt för mycket utan hade vinterjacka på mig, så det blev inte en så stor klädchock när vädret slog om, om man säger så, hihi.

Skolan på måndagar är alltid riktigt seg. En massa föreläsningar och nu har vi även fått en håltimme. Men jag ska verkligen inte klaga på mitt schema. (Har fått nytt nu för period 4, den sista perioden på denna terminen). Imorgon är jag inte ledig, men å andra sidan går jag bara i skolan i 70 minuter, och jag börjar vid halv tre, ungefär, så jag har fortfarande sovmorgon.

Anledningen till att jag satte igång datorn var för att jag skulle göra min läxa, men åh vad dålig jag är på det. Men jag vill inte göra den imorgon eller någon annan dag i veckan. Svenskan bara måste bli klar idag. Så jag får väl ta och sätta igång innan datorns batteri laddas ut helt. Kramar!!

Entré

Hejsan!!

Nu har jag besökt Entré, i Malmö för er som inte vet att det har byggts ett stort shoppingcenter där. Det liknar Fields en aning, men det slår det inte. Men skitbra att ha ett sånt ställe i Malmö, det var på tiden måste jag säga. Hela Värnhem har fått ett lyft.

Shoppingturen började inte så bra. Jag och E gick och gick och gick runt i en massa olika affärer, både vanliga och ovanliga, men hittade ingenting. Men så kom vi till Gina Tricot där vi handlade. =) Jag köpte två, enligt mig, söta tröjor.

Föresten så har jag fått nya idoler, det var några människor som gick omkring och klättrade på "väggarna". Jättecoolt!!!

Mötet gick bra

Hej!

Nu har jag varit på mötet. Det gick faktiskt bra, det var inte alls så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Lite synd var det att det bara var 4 (5, en blev sjuk) av 207, eller hur många personer det var, som hade nappat på idén att få igång lite roliga aktiviteter.

Vi har i alla fall Göteborgs-planer, förmodligen kommer de också att bli av, vilket är skoj. Från början tänkte jag att jag bara skulle gå dit för att hjälpa andra få kul, men nu känns det rätt lockande att faktiskt följa med, så vem vet, jag kanske blir en aktiv medlem i Astma & allergiförbundet, hihi.

Jag är riktigt sugen på att åka till Entré, det nya shoppingcentret i Malmö, som invigs denna helgen. Men idag bär det verkligen inte av dit, men kanske jag och min syrra sticker dit imorgon en sväng. Man måste ju bara se hur det ser ut!!! + att det förmodligen är en massa bra öppningserbjudanden.... ;)

KRAMAR!

Astma & Allergiförbundet-möte

Godmorgon!

Idag ska jag på möte. Det ska bli kul för jag vet inte vad man gör på ett möte med Astma & Allergiförbundet, hehe. Men jag tänkte att jag vill vara med, så därför anmälde jag mig. Jag är ju faktsikt allergisk så det är kanske inte helt fel att gå dit.

En sak jag oroar mig över är vad för sorts människor som kommer vara där. Tänk så är det bara jag. Eller tänk så är det så mycket folk att jag inte vet vad jag ska ta mig till och blir tvungen att smyga mot utgången... Hursomhelst oroar jag mig över att man inte får dofta någonting. Typ ingen parfym och så. Jag som tycker om parfym! Vad ska jag ta mig till. Haha.

Hoppas ni får det kul och idag börjar Robinson och det kan man bara inte missa!!! =)

Oerhört beroendeframkallande!

Om det är något som jag tycker är beroendeframkallande så kan jag genast tala om det för er. Att läsa böckerna i Twilight-serien. Jag är på den andra boken nu, som jag fick hemskickad i torsdags, och jag har snart läst ut den, trots att jag verkligen har försökt att spara på den så länge som möjligt.
Böckerna jag har läst hittills är helt fantastiska. Jag förstår verkligen inte hur Stephenie Meyer har lyckats.

Hur kan man skriva något bra? Om jag hade vetat det så skulle jag självklart skriva en egen bok, hihi.

Om du inte har fått upp ögonen för dessa helt underbara böckerna ännu, så rekomenderar jag verkligen er att läsa dem, trots att man blir väääldigt beroende...

Vårväder...

Hejsan!

Denna veckan har gått riktigt fort och jag har knappt gjort någonting. Egentligen har jag ett skolarbete som jag borde jobba på just nu, för det ska vara inskickat om 1½ timme... Men jag orkar inte för tillfället.

Tänk, förra veckan var det typ snö, eller något, och nu skiner solen och det är varmt ute, precis som om det var helt vanligt, haha. Rätt härligt ändå, trots att jag älskar vintern. Men på påsklovet får jag förmodligen se snö. Annars måste jag säga att jag blir besviken.

Ha det kul!!! =)


Tjollahopp!

Hej!

Idag är jag leeeedig, men inte lyckas jag sova ut för det. Men det kanske är bra för jag har hunnit göra lite läxa redan! Jag och C har planer på att hälsa på vår gamla skola idag. Jag undrar hur det kommer gå, om rektorn välkomnar oss, hehe.

Nu har jag börjat min mjölkfria mat. Det går rätt bra, men det gäller att komma ihåg det.

Ha det bra! TJING!


MELODIFESTIVALFIASKO!



Med jättemånga (ovanligt många måste jag säga) bra bidrag, ja om jag ska vara helt ärlig hade alla låtarna utom Alla och opera-låten kunnat gå vidare till Eurovision Song Contest. Men nu gick något fel i svenska folkets hjärnor, blev de helt till sig av den mörka manliga rösten eller den otroligt ljusa övernaturliga rösten? Jag vet inte, och kanske jag inte har någon talan eftersom jag inte själv röstade. Men jag måste säga att jag är besviken. Djupt besviken.

Okej att Sarah Dawn Finer hade kunnat vinna, trots att jag inte tyckte om låten. Ännu mer okej att Måns eller EMD hade kunnat vinna, deras låtar var ju jättebra! Eller kanske lilla Emilias härliga låt. MEN VARFÖR VINNER DÅ MALENA? Hon heter ju inte ens Malena utan Magdalena! ARRRRRGHHHH!

Jaja, grattis till dig Magdalena aka Malena till vinsten. Hoppas du gör bra ifrån dig i Moskva, men du ska veta att jag kommer tyvärr inte titta på svt1 den dagen.


Bild: http://www.eventnytt.se/userFiles/articles/melodifestivalen.jpg.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE STOREBROR 28 ÅR!!!

GRATTIS TILL DIG! JAG ÄLSKAR DIG OCH SAKNAR DIG JÄTTEMYCKET, HELT OBESKRIVLIGT MYCKET!!! <3

Melodifestivalen ikväll

Just nu håller jag på att försöka lära mig de flesta låtarna som ska vara med i finalen ikväll. Det går väl sådär. Haha. Men tänk vad mycket roligare det blir att se på Melodifestivalen när man kan sjunga med i alla låtarna! =) HIHI!

Den som är roligast att sjunga är nog Molly Sandéns låt Så vill stjärnorna. Sen kommer nog Måns.

Hoppas ni får en kul lördag!

Äntligen fredag igen

Hej!

Är det bara jag som tycker att veckorna den senaste tiden har gått väldigt fort? Det är redan fredag!!! Efter skolan idag åt jag och mamma lunch tillsammans på världens mysigaste ställe. Det var riktigt jättegott!!

Jag känner att den här helgen har perfekt timing, jag menar, nu är jag jättetrött så jag kommer verkligen behöva sova ordentligt i helgen! Hehe..., hoppas bara att det blir så.

Är det någon mer än jag som är taggad inför Melodifestival-finalen imorgon?? Heja Måns & EMD & HEAT! =)

Nu ska jag sooova (inte direkt, haha). Ha en trevlig fredag!

Utvecklingssamtal = ledig från skolan

God morgon!

Idag är jag ledig igen, det börjar kännas konstigt att faktiskt vara i skolan när jag väl har lektioner. Men idag ska jag dit senare, för jag har utvecklingssamtal. Hoppas det går bra. Jag oroar mig inte över det i alla fall, hehe.

Jag har tänkt att jag skulle vara smart idag, för en gångs skull, när det gäller uppdraget. JAG MÅSTE VERKLIGEN BLI KLAR MED DET IDAG SÅ ATT JAG INTE BLIR TVUNGEN ATT SITTA IMORGON I SISTA SEKUNDEN OCH SKICKA IN DET... Idag ska jag skicka in det innan jag går och lägger mig. Snälla, låt mig lyckas!!

Min syster ska göra intagningsprovet för en gymnasieskola idag, hon vill gå estet och då måste hon göra det för i alla fall den skolan. Hoppas det går bra för henne!!! =) LYCKA TILL!

Nu vore det nog bra om jag började med uppdraget... haha. Ha det bra!

Billig och bra mascara

JAG TIPSAR - L'oréal Paris Intensifique

Nu tänkte jag att jag skulle tipsa om en prisvärd mascara som min kompsi tipsade mig om. Den kostade bara typ 50 kronor på Ullared och jag skulle tro att den kostar runt 120 kronor i en vanlig affär.

Den håller hela dagen och man behöver inte ta mer än ett lager för att det ska synas att man har mascara på sig. Nu har jag rätt långa ögonfransar, men den är bra, lovar jag. Den böjer rätt bra, jag använder ändå nästan alltid ögonfransböjare "bara för att", gör fransarna täta och långa.

Börjar man gråta, inte för hysteriskt hehe, så sitter den fortfarande kvar så länge man inte börjar kleta med den. Den är rätt lätt att tvätta bort och fastnar inte på ögonfransarna. Dock fastnar den under ögonen om man inte använder något sminkborttagningsmedel, hihi.

För att vara så billig är den verkligen bra!!! Köp den... =)


Bild:
http://www.beautyheaven.com.au/brands/1024-L-Oreal-Paris

Labbrapport

Hej!

För första gången i mitt liv, skulle jag tro, har jag fått i läxa att skriva en labbrapport. Jag vet inte hur man gör, men jag har lite punkter som jag måste ta upp som t.ex. hypotes och resultat. Nu försöker jag låta smart i min text så att det låter som om jag är värsta snillet, vilket jag är.... =)

Skolan slutade tidigare än vad den brukar göra på onsdagar idag, vilket var skönt. Fast jag var kvar i skolan i någon timme innan jag åkte hem. När jag väl hoppade av bussen träffade jag C, världens snällaste. Det var verkligen kul att prata med henne!!!
När jag fikade klämde jag mitt lillfinger, det gjorde riktigt ont. Jag trodde nästan att det var brutet, tills jag insåg att jag kunde böja på det utan att det gjorde ont. Vilket var tur. För man vill ju knappast bryta lillfingret, man vill ju knappast bryta någonting alls föresten.

Nu är jag i alla fall klar med min labbrapport, som tur är, men jag har hela mitt uppdrag i naturkunskap kvar. Jag förstår inte hur miljön ska kunna påverkas av konflikterna mellan Kina och Tibet. De är inte ovänner på grund av olja och de använder inte kärnvapen eller några vapen alls för den delen. ÅHHH, PANIIIIK! Tur att det ska vara klart först på fredag.

Nu måste jag vara intelligent. Ha det bra!!!
Massa kramar!!!!!!!!!!!!!!!

Det borde vara olagligt med bra böcker...

Glad eftermiddag! (Kan man säga så?)

Om någon har lyckats missa att jag är ledig på tisdagar så får ni veta det nu. Jag vaknade vid 9-tiden och sedan dess har jag bara läst och ätit, typ. Det är verkligen hemskt hur Stephenie Meyer kan skriva en så otroligt bra bok. Jag måste bara köpa alla böckerna i Twilight-serien snart. Just nu läser jag Om jag kunde drömma, den första boken som jag redan har läst en gång. JAG KAN INTE SLÄPPA DEN! Jag tvingade mig själv att göra något annat en liten stund nu!!!

Nu ska jag försöka kolla saker på datorn ett tag för att kanske glömma bort att jag faktiskt har världens bästa, ja jag måste säga att det faktiskt är väldens bästa, bok som väntar på mig.
ÄR DET FLER SOM HAR SAMMA PROBLEM SOM JAG HAR??? Hehe...


Temadag

Hejsan lilla bloggen!

Idag har det varit temadag i skolan. (Internationella kvinnodagen). Vi fick gå på olika föreläsningar under dagen som vi själv valt. Jag var bland annat på Genusverket, Tjejjouren och Amnesty International. Det var kul att för en gångs skull göra något annat i skolan. Dessutom slapp jag ju idrotten som gör att jag i vanliga fall kommer hem vid halv 6-tiden. =)

Nu ser jag fram emot en bra bok och en mysig soffa så att jag kan läsa vidare i Om jag kunde drömma, som jag började på igår. Imorgon är jag ledig och på torsdag också, så denna veckan blir förhoppningsvis riktigt bra.
HA DET SÅ BRA!!!

Johan Wissman

En bild säger mer än tusen ord.

Johan Wissman efter målgången i EM-finalen.

Bild: http://www.dn.se/sport/wissman-har-bytt-silver-mot-guld-1.815711.

Internationella kvinnodagen

Grattis på internationella kvinnodagen som Kevin sa på tv:n imorse! Hihihihi.

Idag ska jag inte göra så mycket tänkte jag. Jag kanske ska träffa en kompis, fast jag vet inte för jag får inte tag på henne, så vi får se. Dessutom är jag rätt trött nu. Men en sak jag vet att jag vill göra är börjar läsa Om jag kunde drömma, men ack då (hehe, vilket ord) jag har inte läst klart Zlatan-boken. Som tur är så har jag typ bara 30 sidor kvar så det ska jag väl klara av.

Jag måste passa på att gratulera Charlotte Kalla till sin 2:a plats!!! =) ÄNTLIGEN!

Åh, jag vet vad jag kanske vill göra idag.... övningsköra. Fast jag vet inte... kanske bara.
Ha kul!

Melodifestivalen suger

God morgon... eller god eftermiddag föresten!

Jag måste bara säga att jag tycker att Melodifestivalen har blivit riktigt kass. Kommer ni ihåg för läänge sen då det bara var en tävling och den som fick flest röster vann? Jag förstår om ni har börjat glömma bort det.
Först kom alla deltävlingarna och man tänkte, visst det är ju kul att fler får chansen att vara med, sen var det inget mer med det.
Men detta året har det hela blivit en katastrof. Att det hela tiden ska vara dueller hit och dit och alla inte får en riktig chans att gå vidare. Möter till exempel EMD och Måns varandra i en duell, och båda är favorittippade, kan ju bara en av bidragen gå vidare. Helt himla skit jätte stört. FLEST RÖSTER SKA JU VINNA, INTE DEN SOM GÅR VIDARE VIA 1000 DUELLER!!!!!

Håller ni med???

Morgonstund har guld i mun?

God morgon!

Jag förstår inte vad som är felet med mig... varför vaknar jag alltid tidigt när det är helg?? Jag som så gärna vill sova ut!!!! Morgonen började i alla fall bra, först mysig frukost med mamma och pappa och sen friidrott på tv:n. Men när fler i familjen började vakna försvann min tid vid tv:n. Nu sitter jag inne på mitt rum och ser på friidrott. Problemet är bara att det inte är något ljud så det är inte så skoj, det är därför jag bloggar, haha.

Idag vill jag inte göra någonting, tror jag. Fast det hade varit rätt kul att åka till typ Nova Lund eller något, men det blir nog inte så. MFF spelar träningsmatch mot BK Häcken på idrottsplatsen här idag, men jag vill nog inte gå dit. Visst, jag hejar på MFF, men att kanske se folk från min gamla klass gör mig illamående. Haha, inte direkt, men jag känner verkligen inte för det om jag ska vara helt ärlig....

En sak som jag vet att jag vill är läsa klart Zlatan är Zlatan så att jag kan börja på Om jag kunde drömma som jag köpte förra helgen. Jag har redan läst den en gång, men nu när jag har köpt den känner jag att jag måste läsa den igen, så att jag kan fortsätta på nästa bok och nästa....och nästa... =)

Nu ska jag glo på tv och läsa. Hihihi, hoppas ni ska göra något kul idag eller att ni åtminstone får en mysig dag.
KRAMAR!!

Äntligen helg

Heeeej!

Fy vad jag blev hungrig helt plötsligt..., kan det bero på att min syster sitter och äter bullar som lukta muuums?!

Imorse var jag tvungen att springa till bussen... varför förstår jag inte för trots att jag försov mig en halvtimme följde jag tidsschemat rätt bra, tills jag skulle sminka mig, då krashade det helt. Som tur var hann jag med bussen. Vanligtvis brukar jag komma i skolan typ 30 minuter innan skolan börjar när jag tar den bussen, men idag kom jag 5 minuter försent istället.... Det är villamässa så de har stängt av hållplatsen vid skolan, så nu var jag tvungen att hoppa av jättelångt bort från skolan. Jag och K gick i alla fall rätt fort, utan att ha för bråttom, men eftersom vi höll på att bli påkörda (inte riktigt, men det var lite läskigt) tre gånger, en gång av en lastbil, en gång av en sopbil, bläää, och en gång av en vanlig bil, kom vi försent. Lät det som en bra ursäkt?

Vi gjorde i alla fall inget viktigt på spanskan, utan satt och lekte "gissa ordet" i 40 minuter!! På matten däremot hände det mycket. Vi har börjat på det sista delsteget i matte B!!!! Jag räknade dessutom nästan klart hela nästa veckas läxa! =)

Efter lunchen var det tänkt att jag skulle stanna kvar i skolan och göra klart mitt uppdrag, men när jag väl satte mig framför datorn så kunde jag inte öppna mailen... vad är det som har hänt med hotmail??????????
Så jag var tvungen att åka hem och nu har jag äntligen skickat in arbetet.

Nu måste jag äta någonting innan jag trillar ihop i en hög! Hahahahahahah.
Ha kul!

Världens snyggaste skejtare, Ryan Sheckler

Är det bara jag eller är det fler som tycker är Ryan Sheckler verkar vara världens gulligaste kille?? Hoppas det bara är jag, haha! =)


Söt, sötare, Ryan!

 

Bild: http://www.ryansheckler.com/Picture/aww/070FBFFFF0009C0A3000700A2B54A.

Föreläsning med Tiina Rosenberg

God eftermiddag!

Har ni haft en bra dag?
Det har nog jag, tror jag. Dagen började med ph-samtal, historia som blev religion, naturkunskap och sen lunch. Efter lunchen var det obligatorisk föreläsning med Tiina Rosenberg, eller vad hon heter. Det var... ähuum, intressant? Fast jag glömde att lyssna... men en del hörde jag. Men det var kul att lyssna på någon med en så annorlunda uppfattning om man jämför med hur majoriteten är..

Jag har inte börjat på mitt uppdrag än, men som tur är så känns det som om jag bara kan skriva ihop en historia om Tibet - Kina, och om religionen i det hela. Men jag är osäker. Hehe. En sak som jag är säker på är att jag borde börja skriva väldigt snart, för det ska vara inskickat imorgon klockan 15:00.

Nu ska jag faktiskt börja skriva på uppdraget. Ni får ha det bra!

Bild: http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00233/11328248_233947b.jpg.

Fullproppade bussar

Buuuurrriii, vad jag fryser! Som tur är så har jag datorn i knät, och den värmer lite, haha. Det är riktigt tråkigt väder ute! Värsta stormen och grå himmel. Jag vill ju ha SNÖ. =(

Skolan idag var okej. Först basgrupp, skittidigt, sen håltimme, då jag var duktig och gjorde lite matte, sen spanska, lunch och engelska. Efter det gick jag en liten mini tur på stan bara för att jag "missade" bussen.

Alltså, jag börjar bli liite irriterad på bussarna som går mellan min skola och centralen. De är alltid fullproppade och man är typ alltid tvungen att stå upp. Dagar som idag, då typ alla slutar vid tre, behöver man inte ens anstränga sig för att kunna stå upp i bussen för man är klämd som fiskarna i en sardinburk! Jag är seriös nu.
Varför väljer inte skånetrafiken att köra med dragspelsbussar, eller vad det heter, när de vet att det alltid är samma problem!?? Visst går bussarna ofta, typ var femte minut vid den tiden, men vadå, står man och väntar på bussen vill man ju också gärna få plats på den!!!!!!

Nu ska jag inte klaga mer på bussarna utan göra lite läxa istället. =) (?)
Hoppas ni har haft det bra!!

Läxor, check!

Det gick snabbt att få läxorna gjorda! Och vad härligt det känns nu efteråt.

Min mage har börjat kurra och nu ser jag att klockan faktiskt redan är "Fem i tolv?". Är det ett tecken på att jag borde göra mitt uppdrag i religion idag? Det heter nämligen precis så, fem i tolv, alltså. Hahahaha.

Fy vad skönt det känns att de viktigaste läxorna blev klara såhär innan lunch. Det betyder att jag har en hel eftermiddag att göra vad jag vill på! Kanske jag skulle åka och shoppa, fast jag vet inte. Jag får se vad som händer! =)

Smaklig lunch, eller frukost som de säger i Danmark!

Min älskade lediga tisdag!

Godmorgon bloggen!

Idag har jag en hel läx-dag framför mig och det känns konstigt nog riktigt bra. Det kan ju bero på att jag är ledig och därför har planerat in att göra många läxor, hehe. Jag har tänkt på hur mycket min lediga tisdag betyder för mig och jag kan tala om att den betyder otroligt mycket. Tänk er en hel dag då man kan göra vad man själv vill; gå upp när man vill, äta vad man vill, göra vad man vill, jaa jag tror ni förstår vad jag menar.

Nu känner jag mig otroligt taggad inför läxläsningen. Jag ska börja med spanska för att sen gå vidare till svenska, engelska och uppdraget i religionen.

Hoppas ni får en bra dag!

Sammanfattning av VM

Så vad ska man säga, VM (i alla dess vinter-former) blev ingen svensk succé. Visst att Helena Jonsson var grym i skidskytte-VM, ett guld, ett silver och ett brons kan man ju inte klaga på. Anders Södergrens silvermedalj var helt underbar! Men annars gick det inte riktigt som man hade hoppats, observera att jag absolut inte klagar på de svenska insatserna för jag hade inte kunnat göra det bättre själv, inte i dagsläget i alla fall.
Nu ser vi fram emot OS...... kanske många svenska medaljer? =)