En snygg snowboardoutfit

Jag har ett problem... Snart är det vinter och jag har tröttnat på mina snowboardkläder. Funderar på om det kankse hade varit fint med en vit jacka och ett par rosa byxor.. Men jag vet inte. Det är inte så crazy om man jämför med hur mina vinterkläder ser ut just nu, brun/begie/orange-mönstrat är bara förnamnet.

Problemet är att det just nu är rätt mycket jag måste spara till. Och allt kostar rätt mycket pengar också.

Det som behövs är nämligen:
♥ Jeans
♥ Skor (både vinter/höstskor och ett par vanliga sneakers.
♥ Snowboardkläder
(♥) Dessutom måste jag spara pengar så att jag och min kompis kan komma iväg lagom till sportlovet.

Men det hela löser sig nog, hoppas jag!
Vi hörs!


Vanligt var det

Hallå!

Hur är allt med er? Med mig är det väl sådär, måste jag erkänna. Håller på att bli förkyld, så det är inte så skoj. Hoppas dock att det går över snart.

Idag har jag varit i skolan.... som vanligt med andra ord, haha! Jaa, och väl där kan jag meddela att allting faktiskt var precis som vanligt. Maten lika ointressant, fysiken lika obegriplig och matten fortfarande svår att förså ibland. Men jaja, vad vore skolan utan alla lektionerna....

Nu ska jag kolla på dagens Riverside avsnitt. Om du också vill se det så hittar du det här!
Ha det gryyymt! :)


Hollywood idag igen!

Nu har jag gjort klart dagens enda läxa. Okej, kanske inte den enda läxan men nästan.

Ser ni fram emot tv-programmet som går på trean ikväll klockan 21:00? Haha, det gör jag!!
Äh, jag kommer faktiskt inte på något att skriva. Men ni får ha det bra ändå!! :D

Lång dag

Hej!

Jag tog precis ut en plåt från ugnen, fylld med gott bröd. Nu sitter jag bara här väntar på att det ska svalna, innan jag ska äta min försenade kvällsmat.

Dagen har spenderats någonstans i Skåne. Har nämligen varit på släktträff. Nu är jag helt slut. Det tar på krafterna förstår ni, haha!

Klockan 20:00 blir det Playa del sol, ett mycket efterlängtat och saknat program som äntligen är tillbaka.
Det är nog bäst att jag checkar brödet nu, jag vill ju inte äta allt för kall mat!!
Ha det bra! :D

Hmm..

Jag kan inte påstå att min blogg blev så värst mycket finare med denna headern... Photoshop var helt obegripligt, så det gav jag upp nästan direkt.

Jaja, man kan väl inte vara bra på allt.

Nu ska jag ta vara på min lördag! :D


Min tråkiga blogg

Jag vet. Jag vet. Jag vet. Jag vet att min blogg är väldigt tråkig. Men det var bra att du *anonym* sa det till mig, för det kanske kan få mig att ändra min design lite grann. Åtminstone kanske det kan få mig att fixa en fin ny header - på ett vilkor. Om jag får hjälp av dig att fixa med Photoshop + att vi sjunger singstar idag! :D

Puss på dig *anonyma läsare*

Så länge vi båda andas

Nu har jag köpt den. Jag lyckades vänta i några månader, men nu gick det helt enkelt inte att bara gå förbi den när jag såg den inne på Maxi idag.

Härmed kan jag förklara mig som stolt ägare av Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas, alla skrivna av Stephenie Meyer.

Nu har jag bara ett litet problem kvar... hur ska jag lyckas med att inte läsa ut den idag? Hihihi.... :)

 


Helgen är nära nu!

Hej!

Ibland känns det som om man missar så himla mycket bara för att man inte sätter igång sin dator en dag. Men samtidigt som man känner så känner åtminstone jag att det är rätt skönt att vara helt borta från det.

Igår när skolan var slut spenderade jag resten av dagen med min kompis. Vi hann bland annat klippa oss! Så nu har jag ny frisyr. Okej, kanske inte en ny frisyr direkt, men jag har åtminstone fått bort allt mitt slitna hår!

Idag har jag gått i skolan från 8:30-16:00, JOBBIGT VÄRRE! Men ibland måste man väl inse att man faktiskt går i skolan... alla dagar kan ju inte vara perfekta.

Snart är det i alla fall helg! Imorgon har jag bara en (eller typ två) lektioner!! Så nu är jag helt glad. :)

Hur lång tid ska det egentligen ta?

Hej!

Jag har tänkte på en sak... Jag slutade skolan prick klockan 12, tog bussen från skolan kanske 12:20 och var hemma en timme senare. Är det rättvist? Varför ska det ta en sån himla tid att bara ta sig till och från skolan varje dag? En timme kanske inte låter så mycket, men när jag kom hem och kollade på klockan och såg att den var närmre halv två undrade jag verkligen om jag hade slutat för 1½ timme sedan!

Nu hade jag tänkte att jag skulle göra min spanskaläxa. Ska berätta om en film vi såg förra veckan.
Ha det kul idag! :)

Anna Anka ikväll!

Snacka om att jag har längtat! En hel vecka har gått sedan det första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Det har nog inte gått en dag utan att jag har hört något om Anna Anka, en av Hollywoodfruarna i programmet.


Jag säger bara en sak, missa det inte! Tv3 klockan 21:00!

Bild: http://www.tv3.se/.


Ont i halsen och fortsättning...

Just nu sitter jag här och tänker på att jag börjar få ont i halsen. Åtminstone gör det ont när jag sväljer. Men jaja, bort med alla negativa tankar och fram med det positiva!

Idag har jag:
♥ Städat klart mitt rum!
♥ Räknat matte, så att jag börjar komma i kapp.
♥ Haft världens håltimme, då jag pluggade för fullt.
♥ Insett att biologi faktiskt är rätt skoj!
♥ Fått en IKEA-påse fylld med tidningar och saker man kan äta!
♥ Hunnit med bussen hem, trots att jag trodde att jag inte skulle hinna med den!
♥ Ätit en chokladmuffin med marshmallows på, bakade dem igår!!!

Ja, som ni kanske märker är det inte så svårt för mig att komma på positiva saker med dagen (hittills).

Måste säga att jag helt seriöst blev mycket gladare av att göra denna listan! Haha. Prova själva så märker ni!! :)


Plugg och städning

Hela gårdagen (nästan) ägnade jag åt min fysik-läxa. Snacka om att den var jobbig. Så jobbig att jag inte vill prata mer om den nu, för den får mig bara på dåligt humör.

Idag väntar ännu mer läxa, kemi och biologi. Kul? Nja, jag vet inte riktigt. När jag fattar det kanske. Har dessutom påbörjat världens storstädning av mitt rum. Insåg igår när jag satt och såg på tv att det verkligen behövdes/behövs. Man kan väl säga att jag snart har gjort en tredjedel av allt jag måste göra. Hoppas jag... Hihi.

Skönt att klockan inte är så mycket än i alla fall.


Mitt favoritarmband


NOTHING is impossible, IF you BELIEVE!

Armbandet kommer från Disneyland i L.A. och jag gillar verkligen både budskapet och designen!
Kanske inte så konstigt att det är mitt favoritarmband just nu. :)


090918

Bloggen krånglade igår, så det blev inga inlägg tyvärr. Men nu funkar allt som det ska igen!

Idag har jag haft en kort skoldag, eller rättare sagt, ingen skoldag alls! Hade bara utvecklingssamtal.

Efter det åkte jag och min syster och shoppade! Fick inte så mycket köpt som jag ville.., hade tänkt köpa ett par jättefina jeans som jag såg på JC innan vi åkte till USA, men så blev det inte. De var försvunna! :(

Nu ska jag chilla, DET ÄR JU HELG! :D


Värsta våffelfesten!!

Hej!

Idag var inte skoldagen som den brukar vara. Först, på spanskan, såg vi på en film, sen hade jag värsta håltimmen (tyvärr något väldigt vanligt).

Eftersom det just nu pågår en så kallad Poängjakt i skolan och några som jag umgås med är med i den, så hjälpte jag dem med ett "uppdrag". Vi skulle bygga ett 50 centimeter högt våffeltorn!

Så i matsalen stod vi och gräddade våfflor så att hela skolan (som är rätt liten) luktade våfflor! Nästan alla elever och lärare kom fram till oss och frågade om de fick smaka, vilket de självklart fick när vi hade byggt klart tornet.

Men när vi efter nästan 3 timmar var klara hade vi insett att alla våfflor hade blivit sega som disktrasor!! Inte lika kul. Som tur var så hade vi kvar lite smet, så vi gjorde några till... :) mycket godare!

Skojjigt värre!


Svenska Hollywoodfruar

Hur många såg på den nya serien på 3:an igår? Jag menar inte Sveriges Fulaste Hem. Nu syftar jag på Svenska Hollywoodfruar. Det var nog det mest komiska programmet jag sett på läänge! Snacka om att det var kul.
"Åh, jag vill äta mycket brosk från kycklingen.." Jag höll på att skratta ihjäl mig. Men vem vet, det kanske var sant det hon sa om hajarna...

Mycket roligt. Jag längtar faktiskt redan till nästa måndag!

Bild: http://www.tv3.se/

090915

Hejsvejs!

Då var man äntligen hemma efter en jobbig dag i skolan.... not! Började 8:30 med basgrupp och hade min andra samt sista lektion 10:35-11:15. Stannade ändå kvar i skolan och åt. Sedan gick jag i stan en stund med min klasskompis.

Har fortfarande inte växlat in mina pengar från U.S.A, så jag känner mig verkligen fattig för tillfället! Men snart, mycket snart, ska det bli ändring på det. :)

Hoppas ni har haft det skoj idag!


Riverside

Snacka om att man blir irriterad när man har sin första lektion, som är på 40 minuter, 9:45, och sin andra, med exakt samma lärare, 13:20. Okej, visst slutade jag i rätt okej tid och så, men samtidigt - vad är meningen!? Jag hade hellre haft dagar fullspäckade med lektioner och isåfall vara ledig typ 2 dagar i veckan (utöver lördagar och söndagar då förstås).

Snart är skolan slut. Bara lite mindre än 2 år kvar! Jag måste klara det. Jag kommer att klara det. Så är det bara. Basta!

Nu ska jag kolla på dagens Riverside avsnitt. Någon annan som följer det?
Tycker det är lite roligare än Andra Avenyn, eftersom AA bara handlar om gamlingar numera. Hihi. Oj vad elakt det lät. Jag menade det inte på något taskigt sätt, bara så ni vet!

TJA!

MADE

Photo:


Var det någon mer än jag som såg på MADE igår? Avsnittet som sändes vid 20:20..

Det var typ världens töntigaste 15-åring som nästan blev Miss SHS. Hon genomgick verkligen en förändring som åtminstone inte jag trodde var möjlig när programmet började. Med sina flätor gick hon böjd över sina böcker i skolkorridoren och vågade knappt säga ett ljud, hemma hos henne kryllade det av gosedjur och barbiedockor!

Jag förstår inte hur det hela gick till, men på något konstigt sätt blev hon faktiskt rätt söt till sist, och man märkte verkligen inte av hennes blyghet! Hon stod där på scenen och pratade, som om det var det enda hon gjort i sitt liv.

Jag blev chockad! Eller nej, jag är chockad!

Bild: MTV.

Slumdog millionaire

Nu ska jag börja läsa Slumdog millionaire - Vem vill bli miljardär av Vikas Swarup. Efter vad mamma sa så kanske jag inte kommer kunna släppa boken på hela kvällen. Vi får se.

Då gäller det bara att hitta ett bra läs-ställe!

HELG!

Hej.

Just nu sitter jag här och är allmänt hungrig. Åt en sen frukost vid 12, så det kanske inte är så konstigt. Det är helt underbart att det är helg nu! Att jag verkligen fick sova hur länge jag ville och att jag inte behöver bry mig om skolan!! (Fast jag har ju förstås ett muntligt prov i biologi på måndag.......)

För en vecka sedan badade jag i Stilla Havet och shoppade i outlet-butikerna i Camarillo, en by/stad utanför Los Angeles. Snacka om hur ens vardag kan förändras.

Nu ska jag gå och smygäta lite grann.... jag tror nämligen inte att mamma och pappa blir så glada om de inser att jag äter typ en timme innan middagen. *Fniss*
Tja så länge!!


En bild från stranden i Santa Monica.


Något litet kan göra en mycket gladare

Tjoohhoo!

Slutade tidigare än väntat idag, snacka om att jag blev glad! Dock kom jag inte iväg från skolan förrän efter nästan en timme, men ändå!!

Får bli ett riktigt kort inlägg nu, för jag vet inte vad jag ska skriva om.
Hejdå!

Redan efter...

Baaah, nu måste jag plugga matte och biologi.... Har kommit efter en hel del och imorgon är det en "dugga" i matte och muntligt prov i biologi. Förstår inte hur jag ska orka med allt. Har så himla mycket matte jag måste ta igen.

Men med en bra inställning klarar man det mesta, och det är just så jag vill att det ska gå för mig nu. Så TJA!

10 dagar i USA

Hej bloggen!

Jag har varit ute och rest... Kom hem från USA i förrgår!! Min bror gifte sig, så vi åkte dit! Det var riktigt coolt att äntligen få komma till "the states". Blev dock väldigt förvånad över att man inte kunde dricka kranvattnet. Det smakade så mycket klor att det var hemskt! Det som jag tyckte var värst var ändå att läsken på de flesta snabbmatställen smakade klor och att min bror inte ens märkte det, bara för att han har bott i USA ett tag! Snacka om mysko... USA är ju ändå kända för sin Coca Cola, men om de som bor där tror att den ska smaka sådär så vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Var på Disneyland och Universal Studios också.. Hann tyvärr knappt med att shoppa, men som tur var kom jag till en Forever21 affär (i centrala San Francisco) där jag shoppade loss..... eller åtminstone spenderade lite pengar...

Nu är jag ashungrig!! Känns helt knäppt med tiden, men jag kommer nog in i det snart.

Hörs senare!!! :D