Vilken värme!

Hej!

Är det någon mer än jag som tycker det är hemskt förfärligt varmt idag??? 30 + i Sverige är väl inte riktigt normalt...tror jag!
Hoppas det blir lite regn snart så man kan shoppa lite. hehe.
Nästa vecka kommer nog mobilen  jag vill ha ut! Som jag längtar! xD

Ha det bra i värmen!!!
Kram

Sista dagen av vad som kändes som en evighet

HEEJ!

Nu är jobbet över, slut, ute ur min hjärna(nästan)...!

Skrapade på en himla massa idag, väldigt tråkigt men samtidigt lite roligt, pga sällskapet.
Jag lovar er, jag vill aldrig mer höra låten Blue eller I am Blue eller vad den nu heter! En som jag jobbade med kom typ med nya remixer av den varje dag! Snacka om jobbigt!!!

Nu ska jag kolla lite på Golden League. Tråkigt att nästan alla svenskar är skadade. Det är juh bara Emma Green som tävlar idag!!

kramar, och godnatt!


Sniffade lacknafta... WHAT!?

Alltså, igår händer världens sjukaste grej.

En tant, ca 45 år, kom förbi och luktade till en början lite på vår målarfärg.
Vi tänkte liksom, okej.. hon kanske vill veta hur det luktar.
Efter ett tag öppnade hon dunken med lacknafta för att lukta på den med. Hon började sniffa lacknafta!
När hon sedan satte munnen närmre öppningen och tog djupa andetag och skrattade hysteriskt började vi undra vad hon egentligen sysslade med! Jag tror till och med att hon smuttade lite på den!
Lite läskigt alltså! :S




Jag och mamma tog en tur med en trampbåt i kanalen i Malmö. Det var skojjigt, men man blev lite trött i benen!

Ni får ha det bra nu, för jag har inget mer att skriva om. Kramar!

Stirriga mobilförsäljare

Efter jobbet idag bestämde jag och mamma oss för att ta en sväng på stan. Kolla mobil till mamma och så.

När vi efter en stunds promenerande och besök i andra affärer kom vi in på Telenor. Direkt kommer det fram en tjej till oss som fråga en massa frågor i en gojja. Jag och mamma fattar typ NADA.
Efter ett tag förstår mobilförsäljaren vad det är vi vill ha, men det funkar ändå inte riktigt.. Tillslut förstod jag det mesta av vad hon och hennes kollega sa, men det tog ett tag. Nu ska jag översätta för mamma så att hon kan tänka ut om det är ett bra förslag eller inte.

Åkte "truck" idag på jobbet. Det var verkligen jätteroligt! Hahahahahah, som jag och Elisabet skrattade. Det var nog dagens roligaste händelse!

Kramar <3

Åka buss är det pinsamaste jag vet

I morgon åker en del av familjen iväg på semester, men inte jag och mamma. Buuhuu! Haha.
Min farbror och hans fru och hund Diva är redan framme, så delen av familjen som åker iväg kommer ha det trevligt och bra!

Lite roliga händelser från dagen, under jobbet:

En buss stannade för att vänta på passagerare, och herr busschaufför lyssnade på musik. Jag började dansa lite grann (lite!) och det märkte han tror jag.... haha. Det var lite pinsamt. Sen när han åkte iväg vinkade han till mig.

Jag har kommit på att jag har en dålig förmåga att få ögonkontakt med folk, som kan leda till pinsamma händelser. Idag började jag och en lite flicka och hennes mormor (eller ngt, det var en gammal tant och en liten tjej) skratta.. ehhh. Ooops.

Några killar som satt på en buss började vinka en massa.

En annan man sa såhär när han snabbt passerade mig: " Du kommer drömma mardrömmar om detta till hösten " och jag bara skrattade.

Men ibland är det faktiskt bra att ha lite kul och göra bort sig (lite iallafall).

Ni kanske också brukar göra bort er?
Jag ska berätta för er vad jag tycker är riktigt pinsamt. Att åka buss. Först när man går på bussen och bara "en halv till blablabla". Sen går man och letar efter en ledig plats och försöker hinna sätta sig innan bussen rivstartar så att man slipper flyga iväg. Väl på bussen är jag väldigt bra på att tjuvlyssna på folk och börja skratta åt saker de säger.. att titta på folket på bussen är jag också bra på.. HAHA

Ha en fortsatt trevlig måndag! Kram!


Häftig fest, inklusive delar av The Sounds

I lördags var jag och familjen på min kusin och hans kompis 30-årsfest.

Det var verkligen en rolig fest och alla som var där var vekligen jättetrevliga. Jag hade äran att sitta brevid Henrik (min kusin).
En rolig och häftig sak var att två av medlemmarna i The Sounds var där! Om mamma inte hade berättat vilka de var hade jag inte förstått det. Men skitkul och coolt var det alltså!
Festen ägde rum på Retro.

Middagen bestod av färsk torsk och rissotto med svampsmak + gröna grönsaker. bland annat sparris.
Till efterrätt blev det världens mäktigaste chokladkaka och jordgubbar.

Årets och den hittills roligaste och trevligaste födelsedagsfest jag någonsin har varit på!



Idag var vi varit på lunch hos mammas kusin och hennes familj. Det var väl helt okej.

Imorgon är det dags för jobb igen, sista veckan nu!! Den 10:de får jag lön för de 10 dagarna jag jobbade i juni.. LÄNGTAR!

Ha en trevlig och härlig kväll nu allihopa!
Kramar

Ny väska


Idag efter jobbet gick jag till Åhlens City. Jag såg en söt väska där igår som jag inte har kunnat få ut ur mitt huvud, så jag köpte den. Har ingen bild på den men jag ska försöka förklara hur den ser ut.
Den är ljusbrun och gjord av typ fejkskin. Den är inte så jättestor, men ingen mini-väska heller. Lagom som man säger på svenska helt enkelt. Den har två små fickor på utsidan. Lite fransar också typ.
Gullig och söt är den! :)

Kramar :)

Din Gata, 100,6

En lite kul händelse bara..

Idag på jobbet skickade vi som vanligt in sms till DJ Juan Havana och Suz. När de fick våra sms blev de så glada att de sa i radion att de skulle komma och hälsa på oss på lunchen.
Kan ni gissa vilka som kom förbi vid 13.00? Juan och Suz! Det gjorde mig jätteglad.
De var verkligen trevliga!!! :)

Lyssna på Din Gata 100,6 imorgonbitti mellan 7.00 - 9.00!

Kramar Joojjo!

Gymnasieintag



Kunskapsgymnasiet
Här kommer jag att spendera de följande tre åren. Nu måste jag bara fixa så att jag tackar jag till platsen, hur man nu gör det!?

Kör på!

Nu ska ni få läsa om vad jag gjorde igår och vad som är dagens stora händelser!

Igår (måndag) så var jag, mamma och pappa på en sån där fyra timmar lång föreläsning om hur man ska köra bil typ. Anledningen till att vi plågade oss igenom denna är för att annars får inte jag övningsköra. Nu återstår bara väntan, ca 2-3 månader kommer det ta innan jag har mitt "bevis" för att jag ska få lov att övningsköra... LÄNGTAR. Det ska bli väldigt kul!!!! :)

Idag fyller min kusin Henrik 30 år! Grattis till honom! :)

På jobbet idag blev jag alldeles färgig. Har inte fått bort all färgen.... fick på armarna, i ansiktet och i håret. Arrrrghh!! Irriterande!!!!!! När jag skulle försöka få bort det med lacknafta kändes det som om armarna skulle trilla av!!! :S Trots plågan försvann det ju ändå inte! :(

Haha!
Kramar från en färgig tjej!